Din Zona

Manifestare mâine la Cluj pentru salvarea a 1000 de câini ţinuţi într-un adăpost de la marginea oraşului (VIDEO)

Manifestare mâine la Cluj pentru salvarea a 1000 de câini ţinuţi într-un adăpost de la marginea oraşului

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 16 a fost anunţată, în zona Casei Matei Corvin, o manifestare pentru salvarea a 1000 de câini ţinuţi în condiţii rele într-un adăpost din apropierea oraşului.

Organizatorii protestului au transmis că acesta va fi unul paşnic prin care se doreşte tragerea unui semnal de alarmă.

Aceştia au iniţiat şi o petiţie (Help us save 1000 dogs from living în filth în this Romanian ‘”shelter”) care a fost semnată deja de peste 78.000 de oameni.

Acesta este cel de-al doilea cel mai mare adăpost pentru animale din România. Este situat în Cluj-Napoca, pe strada Valea Fanatelor. Cei 1000 de câini mănâncă de două ori pe săptămână, nu au suficientă apă și trăiesc în propriile fecale.

Adăpostul nu are suficient voluntari și angajați Acesta nu este un adăpost normal în România, nu are condiții decente! Câteva asociații internaționale bine cunoscute au încercat ajute, dar oamenii care conduc adăpostul nu au dorit să coopereze, chiar dacă asociațiile au confirmat că pot ajuta prin luarea tuturor câinilor.

Aceasta este o acțiune pașnică ce are ca scop soluționarea acestei situații și de a cere autorităților să colaboreze”, se arată în petiţia respectivă.

Protestul este organizat de cei de la „Vegan in Cluj-Napoca„. Peste 500 de persoane au anunţat pe Facebook că vor participa sau că sunt intereste de această manifestare.

Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional!Lasă un răspuns

Site creat de