Studentie

Maratonul Publicității – Ocolul pământului în 120 de minute la Cinematograful Mărăști

maratonul publicitatii

După ce anul trecut, voluntarii Asociației Studenților secției de Marketing au prezentat participanților de la Maratonul Publicității – Brand Wars cum brandurile din toată lumea își fac concurență în moduri directe sau mai puțin directe, anul acesta echipa ASM vine în întâmpinarea studenților clujeni și nu numai cu o propunere de descoperire a diferitelor părți ale lumii, prin intermediul reclamelor.

Pe data de 25 noiembrie, de la ora 19, studenții și pasionații de publicitate își dau întâlnire la Cinematograful Mărăști unde, pentru aproximativ 2 ore vor face o călătorie în jurul lumii, călătorie prin care vor descoperi tradiții și locuri ascunse, în diverse colțuri ale lumii.

Pe lângă aceste descoperiri, alături de speakerii noștri vom afla și de ce aleg unele branduri să își promoveze produsele, prin intermediul unor atracții turistice sau a diferitelor regiuni ale țării sau ale lumii.

După succesul ultimelor două ediții ale Maratonului, Manipulare prin publicitate și Brand Wars, anul acesta ne-am străduit să venim în fața publicului cu o temă nu foarte mediatizată în România și anume marketingul turismului. Eu și echipa mea, considerăm că un avantaj faptul că evenimentul se desfășoară la Cinematograul Mărăști, iar pe această cale doresc să mulțumesc primăriei municipiului Cluj-Napoca pentru sprijinul acordat” a declarat președintele Asociației Studenților secției de Marketing, Mircea Șerban.

Un amănunt foarte important privind o bună organizare a evenimentului este acela că porțile cinematografului se vor deschide la ora 18:30, pentru a permite accesul participanților la acest eveniment, intrarea fiin LIBERĂ, însă având un număr limitat de locuri.

 Lasă un răspuns

Site creat de