Important, Sport

Medalii obţinute de sportivele UBB Cluj la Campionatul Național Universitar de Înot

Medalii obţinute de sportivele UBB Cluj la Campionatul Național Universitar de Înot

Lotul de înotătoare al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) s-a întors cu medalii de la Campionatul Național Universitar de Înot desfășurat în perioada 29-30 aprilie 2022, la Bacău.

Toate cele patru studente componente ale lotului UBB coordonat de conf. univ. dr. Nicolae Pop au fost medaliate cu aur, argint sau bronz.

Astfel, Luoana Brădean, studentă în anul 3 la Facultatea de Fizică, a obținut medalia de argint la proba de 100 metri spate, Paula Jaravete, studentă în anul 2 la Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS), a cucerit aurul la proba de 100 metri Craul, Melisa Maxim, studentă în anul 3 la FEFS, a obținut medalia de bronz la proba de 100 m Bras, în timp ce Sandra Micăuș-Vivoschi, studentă în anul 3 la Facultatea de Business, a cucerit argintul la proba de 100 de metri Fluture.

Alături de rezultatele individuale, componentele lotului UBB au cucerit aurul atât la proba de Ștafetă Mixt (4 x 50m), cât și la cea de Ștafetă Liber (4 x 50m).

„E o performanță de care suntem foarte mândri și le felicit pe fete. Am plecat la drum cu 4 fete și toate s-au întors cu medalii. E foarte important ca, pe lângă dimensiunea academică, să ne concentrăm în mod real asupra sportului, mai ales că, iată, putem concura la nivel înalt și foarte înalt”, afirmă coordonatorul lotului de înot al UBB, conf. univ. dr. Nicolae Pop, proecan al Facultății de Educație Fizică și Sport.Lasă un răspuns

Site creat de