Din Oras

Mega Image deschide sâmbătă primul magazin din Cluj-Napoca

mega image

Mega Image intră în Cluj-Napoca. Noul magazin va avea o suprafaţă de 900 de metri pătrați și va fi deschis într-o nouă galerie comercială din oraş.

Retailerul Mega Image, operat de grupul Ahold Delhaize, va inaugura, astfel, sâmbătă, 8 aprilie, primul magazin din Cluj.

Acesta va fi situat într-o locație centrală pe Calea Mănăștur nr. 2 – 6.

Lansarea pe piața din Cluj reprezintă un moment de referință în dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care îl facem mai departe pe o piață cu un context local diferit, cu un specific gastronomic în care putem să aducem o valoare adăugată prin oferta noastră de produse, prin formatul unic al magazinelor şi cu un design modern.

De asemenea, continuăm angajamentul nostru de susţinere şi promovare a producătorilor locali. Astfel, vom oferi clujenilor fructe şi legume proaspete de sezon, de la producătorii locali, alături de branduri locale de carne si panificaţie. Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem și alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca, pentru a veni cât mai mult în întâmpinarea clujenilor, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile,” afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.


În luna noiembrie a anului 2016, cluju.ro anunţa că Mega Image se va extinde în Cluj-Napoca.

Oraşele unde Mega Image va mai deschide magazine sunt Câmpia Turzii, Dej, Huedin şi Turda.

Retailerul belgian care are pe piaţa locală 499 de supermarketuri şi magazine de proximitate a terminat S1 cu afaceri de aproape 2,2 mld. lei, în urcare cu 32% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015. În 2015 belgienii au ajuns la afaceri de 3,5 mld. lei (780 mil. euro) după un avans de 26%.Lasă un răspuns

Site creat de