Din Oras

Un mare lanţ de magazine se extinde în Cluj! Recrutările pentru noile magazine au început

mega image

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România, a început recrutările pentru magazinele din judeţul Cluj, unde are deja deschise câteva zeci de poziţii, anunţa ZF.ro.

Primele magazine din judeţ ar urma să fie inaugurate în primăvară, potrivit surselor ZF, iar oraşele de pe listă sunt Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Huedin şi Turda. În acestea sunt de altfel deschise primele poziţii.

Pentru Mega Image aceasta este prima ieşire în zona centrală a ţării, în contextul în care până acum retailerul a deschis magazine pe o rază de maximum 250 de kilometri în jurul Capitalei.

Mai mult, peste 80% din totalul magazinelor au fost deschise în Bucureşti şi împrejurimi pentru că aceasta este zona cu cea mai mare putere de cumpărare.

Cluj-Napoca este după Bucureşti unul dintre cele mai dezvoltate oraşe din ţară, atât din punctul de vedere al investiţiilor primite, cât şi al salariilor medii şi deci al puterii de cumpărare. La fel ca şi în Capitală, Mega Image va aplica în judeţul Cluj o strategie similară, urmând să deschidă magazine atât în reşedinţa de judeţ, cât şi în împrejurimi. Compania va deschide de la zero primele magazine din judeţul Cluj fără să preia vreo reţea deja existentă, potrivit datelor ZF. Oficialii Mega Image nu au dorit să ofere informaţii cu privire la acest subiect.

Retailerul belgian care are pe piaţa locală 499 de supermarketuri şi magazine de proximitate a terminat S1 cu afaceri de aproape 2,2 mld. lei, în urcare cu 32% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015. În 2015 belgienii au ajuns la afaceri de 3,5 mld. lei (780 mil. euro) după un avans de 26%.Citeste si: OFICIAL – Retailerul suedez IKEA va deschide un magazin la Cluj3 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de