Politic

Mergi la vot? Două localuri din Cluj te vor răsplăti cu bere sau cafea

Mergi la vot? Două localuri din Cluj te vor răsplăti cu bere sau cafea

Două localuri din Cluj – Napoca au anunţat pe propriile pagini de Facebook că îi vor recompensa pe cei care vor merge la vot.

Vă reamintim că duminică, 26 mai, vor avea loc Alegerile Europarlamentare. Simultan, românii vor putea să voteze şi la referendumul pentru Justiţie convocat de preşedintele Klaus Iohannis.

Dacă vii la Vorbe duminică, 26 mai, și ne arăți că ai votat, noi îți dăm un pahar de bere din partea casei (0.33L).”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la Vorbe.

Un alt local din oraş oferă cafea pentru cei care vor vota duminică.

O ştiţi pe aia cu ”Votează, votul tău contează”? Ar cam trebui să o ştiţi, dacă sunteţi pe pagina noastră, căci înseamnă că sunteţi ”de-ai noştri”. Ştiţi voi, din ăia care muncesc de rup, înjura lipsa autostrăzilor, îşi învaţă copiii că ”mintea bate muşchii şi pilele”, etc, dar care îşi iubesc ţara şi intenţionează să rămână şi să-şi crească şi copiii aici. Ştiţi voi, din ăia care merg la vot de fiecare dată şi cred cu tărie în puterea exemplului.

Noi ştim, voi ştiţi, dar, din păcate, mulţi alţii nu ştiu. Aşa că alegerile sunt şansa să îi ajutăm să afle. Cum? Păi poate un ”stimulent” îi ajută…Şi nu ne referim la găleţi cu diverse, ci doar la o cafea (fără cana, doar conţinutul)!

DECI, ca să fie clar: DUMINICĂ, 26 MAI 2019, dăm o CAFEA GRATIS fiecărui client care ne prezintă regulamentar buletinul cu stickerul de VOTAT! Nu suntem la prima ispravă de genul ăsta, deci suntem recidivişti, deci puteţi avea încredere în noi!„, au transmis clujenii de la Apartament 1 Bistro&Bar.Lasă un răspuns

Site creat de