Studentie, Important

Mesajul rectorului Universității Tehnice din Cluj-Napoca la început de an universitar

vasile topa

Prof. dr. ing. Vasile Țopa a transmis un mesaj, la început de an universitar, atât noilor studenţi ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, cât şi celor care studiază deja la cunoscuta universitate.

Stimați colegi,

Dragi studenți,

Fiecare început de an universitar ne aduce tuturor, deopotrivă, prospețimea schimbării generațiilor dar în egală măsură și imensă bucurie a revederii și făuririi împreună a celei mai nobile zidiri a unei societăți, cea a educației. Noi, toți dascălii acestei universități, dorim să oferim studenților educația necesară pentru ca ei să devină specialiștii de care societatea are nevoie, iar universitatea noastră să rămână în continuare un reper al tradiției academice ardelene în viața economică, socială și culturală a acestei părți de țară.

Urez un sincer ”Bun venit în comunitatea Universității Tehnice din Cluj-Napoca” celor mai tineri studenți ai noștrii “bobocii” iar colegilor din anii superiori, celor de la studiile de master și doctorat, drum bun în continuare în călătoria voastră spre performanță și consacrare!

Dar această ecuație atât de complexă, cum este cea a educației, nu este posibilă fără aportul, implicarea și devotamentul cadrelor didactice, cărora le mulţumesc și pe această cale pentru profesionalismul, tactul, înţelegerea și responsabilitatea de care dau dovadă.

Doresc tuturor, un an universitar 2018/2019 cu multe realizări profesionale, gânduri bune, linişte şi prosperitate în viaţa personală.

La mulți ani România în ceas aniversar al Centenarului Marii Uniri!” a transmis prof. dr. ing. Vasile Țopa.Lasă un răspuns

Site creat de