De Vazut, Important

Monica Hill din Cluj-Napoca va reprezenta România la concursul „Miss Intercontinental” din Sri Lanka

monica hill

Monica Hill din Cluj-Napoca, în vârstă de 17 ani, va reprezenta România la concursul Miss Intercontinental. Clujeanca a fost desemnată cea mai frumoasă româncă în cadrul Miss Intercontinental România, astfel că aceasta ne va reprezenta tara în Sri Lanka.

Miss Intercontinental se va desfăşura în Colombo, Sri Lanka în perioada 5-22 decembrie. Finala va avea loc în 21 decembrie la Hotelul Shangri-La din capitala Colombo.

Monica Hill, elevă în clasa a XII-a la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică “Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, va concura pentru titlul de Miss Intercontinental alături de alte 60 de participante din întreaga lume. Cele trei probe prin care trebuie să treacă tânăra din Cluj-Napoca sunt „costum naţional”, „costum de baie” şi „rochii de seară”.

Obiectivul meu este să aduc România în topul celor 20 de finaliste. Sunt foarte ambiţioasă şi nu ştiu să pierd. Mă aştept la trei săptămâni foarte obositoare, dar distractive. Sper să reuşesc ce mi-am propus şi să reprezint ţara cu mândrie” a declarat Monica Hill pentru cluju.ro.

image3Lasă un răspuns

Site creat de