De Vazut, Important

Cum a fost anul 2017 la Cluj-Napoca? Cele mai citite ştiri din acest an

Cum a fost anul 2017 la Cluj-Napoca? Cele mai citite articole din acest an

Anul 2017 a fost unul destul de greu, cu bune şi cu rele atât la nivel naţional, cât şi pe plan local în Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj. Anul 2017 a început cu proteste de stradă şi se termină la fel. Deşi subiectele negative primează şi în Cluj, site-ul de ştiri www.cluju.ro a pus în evidenţă, în mare parte, şi lucrurile bune care s-au întâmplat în oraşul nostru. Redacţia noastră a scris despre reuşitele clujenilor din toate domeniile şi nu a uitat de partea umană: am mediatizat cazuri sociale şi campanii caritabile. De asemenea, nu am uitat de artiştii Clujului şi nici de marile evenimente organizate în oraşul nostru.

Astfel, la final de 2017 vă aducem la cunoştinţă cele mai citite 15 articole de pe cluju.ro.

Ioana Oprea, studentă la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj, a creat în laborator bomboane care inhibă dezvoltarea celulelor canceroase. Aceasta recomandă drajeurile Candy Shield ca fiind preventive şi nu curative.

Imaginile de la Balul Bobocilor de la un liceu din Cluj-Napoca a stârnit un val de reacţii negative la nivel naţional. Subiectul a fost intens dezbătut atât la TV, în ziare, cât şi pe reţelele sociale.

Campania „Încalță și tu un copil de Paști”, desfășurată în parteneriat Radio Fir-Fundația Someș, a depășit orice așteptări.

Sistemul medical România are un real motiv de mândrie după alegerea prof. dr. Ioan-Ştefan Florian într-una din cele mai importante functii ale  neurochirurgiei mondiale.

Studenţii Facultăţii de Psihologie din Cluj-Napoca pot frecventa cursurile alături de prietenii necuvântători. Profesorii facultăţii au făcut o cerere în acest sens, iar conducerea UBB Cluj a acceptat această propunere. Profesorii au motivat că prezenţa animalelor îi face pe studenţi mai atenţi

Soluţia cea mai bună pentru Mădălin o reprezintă transplantul de inimă provenită de la un donator. Costul unui astfel de transplant costă, în Germania, 350.000 de euro.

La doar 25 de ani, Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Interpreta se împarte cu greu intre zecile de concerte şi spectacole, însă o face cu mare drag. Iar drumul spre succes nu a fost unul nici scurt şi nici uşor.

Municipiul Cluj – Napoca va beneficia de primul său Serviciu de Urgență Veterinară, începând de anul viitor.

Un tânăr din Dej, judeţul Cluj, are nevoie de ajutorul nostru. Mădălin Mureşan, care a împlinit 20 de ani, îşi doreşte un singur cadou: un transplant de inimă.

Suciu Viorel Tiberiu, în vârstă de 27 de ani, este un absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca născut în Câmpia Turzii. Din păcate, în cursul anului trecut Tiberiu a primit o veste grea de la medicii clujeni: a fost diagnosticat cu leucemie.

Cluj-Napoca a fost, în premieră, în 2016, oraşul din România cu mai mulţi turişti decât locuitori.

Armin Van Buuren i-a făcut, din nou, pe clujeni şi pe turiştii veniţi la Cluj să danseze până la răsărit, la cea de-a treia ediție Untold.

Numeroase lucruri neştiute despre Cluj-Napoca sunt ascunse în locuri pe lângă care trecem indiferenţi în fiecare zi. Un dram de curiozitate, însă, îi poate face atât pe clujeni, dar mai ales pe turişti să afle lucruri tăinuite de-a lungul secolelor.

La nivel national, cele mai sigure cartiere sunt Grigorescu (Cluj), Otopeni (Ilfov), Aviatiei (Bucuresti), Gheorgheni (Cluj) si Racadau (Brasov).

Un taximetrist din Cluj-Napoca a exprimat cel mai bine ce înseamnă Untold: „idealul omenirii, oameni atât de diferiţi, uniţi prin muzică”.



photo credit: Photo by Adam Freundlich 



Lasă un răspuns

Site creat de