Liceu

Reacţii după imaginile de la balul de la Cluj. Inspectoratul Şcolar Cluj şi Colegiul Tehnic de Comunicații Cluj se dezic de acest eveniment

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi conducerea Colegiului Tehnic de Comunicaţii Cluj-Napoca au transmis câte o poziţie oficială referitoare la imaginile controversate de la Balul Bobocilor TELECOM.

Angela Roşca, directoarea respectivului colegiu, a declarat că „şcoala nu a organizat și nu organizează astfel de manifestări nici în școală, nici în afara ei – având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat. Şcoala nu şi-a asumat în niciun fel evenimentul, nefiind promovat la nivelul unităţii. În mediu privat, profesorii instituției nu au participat la un eveniment de genul <<Balul Bobocilor>>„.

De asemenea, am primit şi o declaraţie oficială din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj care face referire la o adresă din 2015:

Vă informăm că, printr-o adresă transmisă unităţilor de învăţământ, încă din anul 2015, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj reaminteşte conducerilor unităţilor de învăţământ că este responsabilitatea acestora de a verifica toate aspectele legate de desfăşurarea unui eveniment al şcolii într-o altă locaţie decât cea a unităţii, atunci când aprobă o astfel de manifestare.

În acest context, mesajul conducerii ISJ viza atât verificarea spaţiului în care se desfăşoară activitatea, cât şi măsurile de siguranţă a elevilor, cu accent pe numărul cadrelor didactice/adulţilor însărcinaţi cu supravegherea minorilor, astfel încât aceste evenimente să fie unele ale bunei dispoziţii şi decenţei specifice calităţii de elev.

Astfel, decizia de a organiza aceste tipuri de evenimente aparţine conducerii unităţilor de învăţământ, cu asigurarea condiţiilor optime” a declarat Andreea Coroian Goldiş, şef de cabinet – Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.


Imagini obscene la Balul Bobocilor al unui liceu din Cluj-Napoca. Una din probe a stârnit furia internauţilor (FOTO)Lasă un răspuns

Site creat de