Liceu

Reacţii după imaginile de la balul de la Cluj. Inspectoratul Şcolar Cluj şi Colegiul Tehnic de Comunicații Cluj se dezic de acest eveniment

22791763 1482509598504130 3106303502088324381 o

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi conducerea Colegiului Tehnic de Comunicaţii Cluj-Napoca au transmis câte o poziţie oficială referitoare la imaginile controversate de la Balul Bobocilor TELECOM.

Angela Roşca, directoarea respectivului colegiu, a declarat că „şcoala nu a organizat și nu organizează astfel de manifestări nici în școală, nici în afara ei – având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat. Şcoala nu şi-a asumat în niciun fel evenimentul, nefiind promovat la nivelul unităţii. În mediu privat, profesorii instituției nu au participat la un eveniment de genul <<Balul Bobocilor>>„.

De asemenea, am primit şi o declaraţie oficială din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj care face referire la o adresă din 2015:

Vă informăm că, printr-o adresă transmisă unităţilor de învăţământ, încă din anul 2015, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj reaminteşte conducerilor unităţilor de învăţământ că este responsabilitatea acestora de a verifica toate aspectele legate de desfăşurarea unui eveniment al şcolii într-o altă locaţie decât cea a unităţii, atunci când aprobă o astfel de manifestare.

În acest context, mesajul conducerii ISJ viza atât verificarea spaţiului în care se desfăşoară activitatea, cât şi măsurile de siguranţă a elevilor, cu accent pe numărul cadrelor didactice/adulţilor însărcinaţi cu supravegherea minorilor, astfel încât aceste evenimente să fie unele ale bunei dispoziţii şi decenţei specifice calităţii de elev.

Astfel, decizia de a organiza aceste tipuri de evenimente aparţine conducerii unităţilor de învăţământ, cu asigurarea condiţiilor optime” a declarat Andreea Coroian Goldiş, şef de cabinet – Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.


Imagini obscene la Balul Bobocilor al unui liceu din Cluj-Napoca. Una din probe a stârnit furia internauţilor (FOTO)Lasă un răspuns

Site creat de