Social & Cultura, Important

Te-ai gândit vreodată cât costă o inimă? Clujeanul Mădălin Mureşan are nevoie, la doar 20 de ani, de 350.000 de euro pentru un transplant de inimă

madalin muresan cluju.ro

Mădălin Mureşan, tânărul din judetul Cluj care are nevoie de un transplant de inimă, a efectuat o vizită medicală la o clinică specializată în Germania.

Din păcate, veştile nu sunt tocmai bune.

Mădălin va trebui să aştepte între 6 luni şi 8 ani pentru transplantul de inimă care îi poate salva viaţa. Din păcate, inima tânărului nu va putea rezista atâţia ani, motiv pentru care medicii din Germania i-au oferit o soluţie de moment: instalarea unei inimi artificiale.

În Germania, inima artificială ar costa 150.000 de euro. La Târgu Mureş, medicii romani i-ar putea pune o inimă artificială la un cost de aproximativ 90.000 de euro, iar aceasta ar trebui încărcată o dată la 6 ore.

Cu toate acestea, soluţia cea mai bună pentru Mădălin o reprezintă transplantul de inimă provenită de la un donator. Costul unui astfel de transplant costă, în Germania, 350.000 de euro.

Deocamdată, aceste sume sunt aproximative, însă familia lui Mădălin Mureşan ne va transmite şi actele doveditoare.

Până atunci, doritorii pot dona bani pentru a-l salva pe Mădălin:

  • RO91BTRL05204201610762XX
  • CONT PAYPAL: Rey.mada2@gmail.com

 


 

Ştirea iniţială:

Un tânăr clujean are nevoie de ajutorul nostru! Mâine este ziua lui, iar singurul cadou pe care şi-l doreşte este un transplant de inimăLasă un răspuns

Site creat de