Social & Cultura, Important

Moş Crăciun ajunge la Cluj cu propriul tramvai | Copiii vor primi dulciuri

mos craciun ajunge la cluj cu propriul tramvai

Anul acesta, Moș Crăciun va sosi în Cluj-Napoca în 5 decembrie și va lua Tramvaiul către Târg.

Apoi, din 6 decembrie, se va instala la Căsuța Moșului, unde îl veți putea găsi în fiecare după amiază, de la ora 16:00, până în data de 23 decembrie.

Tramvaiul lui Moș Crăciun a început deja să circule pe ruta 101 (Bucium – Piața Gării) și înapoi, gătit de sărbătoare cu ghirlande de luminițe.

Vesel și cochet, tramvaiul asteaptă cât mai mulți călători să se încarce cu energie și zâmbete, așa că va circula pe tot parcursul zilei și va opri în toate stațiile de pe traseu, până în 30 decembrie.

Prețul unui bilet este cel uzual practicat în rețeaua CTP Cluj-Napoca.

Din 5 decembrie, Moșul însuși va călători cu tramvaiul între orele 16:00-19:00 și va asculta dorințele copiilor, se va delecta cu poezii și cântecele și va împărți dulciuri celor care stau de vorbă cu el. În intervalul în care Moșul e în tramvai, călătoria este gratuită.

Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Unirii e pregătită încă de la deschidere cu brăduț, luminițe și decorațiuni de iarnă. Mai mult de 100 de copiii și-au trecut numele în Condica lui Moș Crăciun, în cadrul jocului de tip escape room din weekendul inaugural. Până la finalul lui noiembrie, e rândul întregului familion să se relaxeze lângă șemineu, în cadrul serilor de jocuri de cunoaștere și interacțiune.

Din 1 și până în 23 decembrie, în Căsuța lui Moș Crăciun va fi mare forfotă, pentru că încep atelierele creative pentru prichindei. Coronițe, mărgele, figurine pentru brad, picturi și obiecte din materiale textile, scrisori  pentru Moșul și turtă dulce frumos decorată vor ieși din mâinile celor mici.

Atelierele creative se desfășoară în fiecare zi, între orele 16:00 și 20:00. Sunt, în general, recomandate copiilor peste 6 ani, însă cei mititei, cu vârste între 3 și 6 ani pot participa la rândul lor, însoțiti de un părinte. Activitățile durează, în medie, 30 de minute și se repetă până la finalul zilei. Înscrierea la ateliere se face la fața locului.

foto: instagram.com/emotions_photography_

Târgul de Crăciun din Cluj – printre cele mai frumoase din EuropaLasă un răspuns

Site creat de