Important, Social & Cultura

Moș Crăciun vine cu tramvaiul în Cluj: O călătorie magică pentru copii

Moș Crăciun vine cu tramvaiul în Cluj

Moș Crăciun vine cu tramvaiul în Cluj: O călătorie magică pentru copii

Primăria Cluj-Napoca, în colaborare cu CTP Cluj-Napoca SA, a organizat un eveniment special pentru a sărbători perioada festivă: Tramvaiul lui Moș Crăciun.

Această atracție unică este destinată în special copiilor, dar și părinților și bunicilor lor, oferind o oportunitate de neuitat de a călători alături de Moș Crăciun.

Tramvaiul festiv va circula în perioada 20 – 26 decembrie pe traseul liniei 102, care leagă Mănăștur de P-ța Gării și B-dul Muncii, întorcându-se înapoi în Mănăștur.

Programul călătoriilor este bine structurat, cu plecări din Mănăștur la orele 15:00, 17:00 și 19:00, și plecări de pe B-dul Muncii la 15:45, 17:50 și 19:45.

Moș Crăciun, personajul central al acestei aventuri, va fi prezent în tramvai, pregătit să întâmpine copiii cu daruri și surprize.

Se încurajează participanții să se pregătească cu colinde și poezii festive, pentru a crea o atmosferă de neuitat. Această inițiativă se înscrie în eforturile orașului de a aduce bucuria și spiritul sărbătorilor mai aproape de comunitate, oferind o experiență unică atât pentru localnici, cât și pentru vizitatori.Lasă un răspuns

Site creat de