Timp liber, Important

MOX – Au fost anunţaţi ultimii artişti pentru ediţia din această vară

festival MOX cluj

Cred că sunt Extraterestru, Bass Turbat, Dj Wiz, Dubase și mulți alții s-au alăturat lineup-ului de anul acesta la MOX (Music Outdoor Experience).

Anul acesta dorim să sărbătorim voia bună, hamacele, ieșitul cu cortul, muzica în vârf munte, apusurile de soare, cerul înstelat, aerul curat, distracția și multe alte experiențe ce le-am trăit în tot acest timp, anul acesta sărbătorim 5 Ani de MOX!” a declarat PR-ul festivalului, Marius Bugeac.

Music Outdoor Experience, un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

Evenimentul a pornit de la o zi de naștere sărbătorită la munte și a adus împreună, 4 ani mai târziu, 2500 de participanți în vara anului 2015. Anul acesta, organizatorii se așteaptă la un public de 5.000 de persoane în cele 4 zile ale festivalului. De la 5 artiști în prima ediție, MOX 2016 numără 40 de artiști ce vor urca pe cele două scene ale evenimentului.

Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Satellites, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, Dj Ethylen, Ugly Astronaut, Selecta Droo, Panda, Cris, N.Ser, Eyescream, Greenblack, Alex One, Vlad Bretan, S-t-phan sunt doar o parte din lineup-ul final. 5 ani de MOX vine cu surprize pentru participanți: trupe live, două scene (Main Stage, Lost in the woods), ateliere noi, activități noi și multe altele.

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanță de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică.  Este exact cum spune numele, o experiență.
afis mox 2016Festivalul va avea loc în perioada 28 – 31 iulie 2016, iar biletele presale vor fi disponibile începând cu 20 Aprilie 2016, stoc limitat, (1.000 buc). Camping-ul va fi gratuit pe toată perioada festivalului.
Biletele se vor putea achiziționa de la:

Tube – Social Chemistry (str. Bogdan Petriceicu, Haşdeu, Cluj-Napoca)

Uman Cluj (Iulius Mall, etaj 1, Cluj-Napoca)

Kingpin Shop (strada Eroilor 31/2, în gang, la subsol, Cluj-Napoca)

Caffeine Coffee To Go (str. Petru Maior, nr. 15-19, Cluj-Napoca)

La Cizmarie (str. Samuil Micu, nr. 6, Cluj-Napoca)

Samsara Foodhouse (str. Stefan Ludwig Roth, nr. 5, Cluj-Napoca)

Dreamer’s Pub (str. Transilvaniei, Aiud)

Bilete online: www.biletmaster.ro

Pentru mai multe informații: www.facebook.com/musicoutdoorexperienceLasă un răspuns

Site creat de