Timp liber, Important

Noi artişti anunţaţi la festivalul /FORM DAYS: Sepultura, Apparat, Sasha, John Digweed, Hot Since 82

FORM DAYS

Organizatorii celui mai nou festival din judeţul Cluj, /FORM DAYS, au anunţat o nouă serie de artişti.

Printre noutăţile din line-up se număra Sepultura, Apparat, Sasha, John Digweed, Hot Since 82, Kolektiv Turmstrasse, Funtcase, Onyx, Christopher Ledger şi alţii.

/FORM DAYS va avea loc între 2 și 5 iulie 2020, în curtea Castelului Rákóczi-Bánffy din Gilău.

Noi artişti anunţaţi la festivalul /FORM DAYS

 

Cu patru scene dedicate muzicii – /FORM Stage, M!DI Stage, SubFORM Stage și Reggae Stage -, /FORM DAYS va avea și o a cincea, ARTS Stage, pentru reprezentații de art performance, stand up, teatru, burlesque, cabaret etc. În afara acestei scene dedicate, festivalul în sine se va transforma într-un spațiu expozițional pentru lucrări ale artiștilor din țară și din străinătate.

La /FORM Stage, cea mai importantă scenă din festival, vor cânta artiști consacrați de pe fiecare gen muzical în parte, fie ca vorbim de rock, electronic, reggae sau drum and bass. M!DI Stage va păstra direcția muzicală pe care o urmăm și pe partea de club, cu artiști exclusiv din zona house, tech-house, electro. La SubFORM vor fi show-uri hip hop și rock, dar și un line-up generos de artiști dnb și dubstep ce vor mixa până la orele dimineții. Comunitatea reggae, poate ușor ignorată în ultima perioadă, va avea la rândul său o scenă dedicată, unde artiști și DJ vor face atmosferă cu show-uri programate mai devreme în cursul zilei”, spune Ștefan Zaharescu, booking manager /FORM.

Primii artişti anunţaţi la cel mai nou festival de muzică din Cluj: /FORM DAYSLasă un răspuns

Site creat de