Uncategorized

Noul album JazzyBIT live pentru prima dată în Cluj la Jazz and Wine

JazzyBIT

Jazz and Wine, evenimentul care a încântat deopotrivă iubitorii de Jazz și pasionații de vin, se întoarce cu o nouă ediție în timp pentru mărțișor, la Cinema Victoria, sâmbătă, 5 martie. Melomanii vor avea ocazia să asculte în premieră la Cluj-Napoca noul album JazzyBIT, „Horizon”.

A cincea ediție Jazz and Wine transformă din nou tradiționalul Cinema Victoria în sală de concerte și cramă pentru o seară, în 5 martie de la ora 20:00. În deschiderea concertului participanții vor putea degusta arome bogate ale viței românești, iar apoi vor putea asculta în premieră cel mai nou album al timișorenilor de la JazzyBIT, Horizon!

JazzyBIT, trio instrumental format în 2011, din componența căruia fac parte Teodor Pop Iuliu, Mihai Moldoveanu și Szabó Csongor-Zsolt, farmecă scenele de jazz din țară și din străinătate, colectând premii și aplauze de la renumite festivaluri de jazz precum Tuscia Jazz Festival, Musica Sulle Bocche Jazz Festival, Garâna Jazz Festival, JazzTM, Green Hours International Jazz Festival Bucuresti, Câmpina Jazz-Rock Festival, Sibiu Festivalul Internațional de Jazz, Târgu Mureș International Student Jazz Festival, Jazz in the Park Cluj-Napoca. Cu un repertoriu format în întregime din compoziții proprii, anul 2014 îi propulsează peste hotare, în competiția European Jazz Awards din Italia, unde JazzyBIT concurează în finală, la interpretare și compoziție, cu mari artiști ai noului val de jazz european.

Biletele pentru a patra ediție Jazz and Wine costă 30 de lei și asigură accesul atât la degustarea de vin, cât și la concertul de jazz susținut de JazzyBIT. Acestea pot fi achiziționate online de pe Biletmaster.ro (http://bit.ly/JazzWineV), sau offline, de la Agenția Teatrală și Cinema Victoria.

Mai multe informații pe: www.facebook.com/JazzAndWineEvents

 


 

Despre Jazz and Wine

Jazz and Wine este un proiect Why Not și numără deja patru ediții care au adus în inima Clujului seri de jazz și vinuri bune, alături de JazzyBIT, Jazzybirds, Koszika and The Hot Shots, Crama Liliac, Corcova Roy & Damboviceanu Winery.Lasă un răspuns

Site creat de