Studentie, Important

Nyegran Krisztina, studentă la UBB Cluj, are nevoie de ajutorul nostru! A fost diagnosticată cu o tumoare pe creier

Nyegran Krisztina, studentă la UBB Cluj, are nevoie de ajutorul nostru! A fost diagnosticată cu o tumoare pe creier

O tânără studentă din Cluj-Napoca, în vârstă de 19 ani, a fost recent diagnosticată cu o tumoare pe creier și urmează să fie operată înainte de Crăciun.

Toate costurile operației ajung la suma de 11 mii de euro iar cei apropiați au început o campanie de strângere de fonduri, scrie stiripesurse.ro.

Krisztina Nyegran este studentă în anul I la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB).

Reprezentanții facultății, atât studenți, cât și cadre didactice, s-au mobilizat imediat cum au auzit vestea și au pus bazele unei campanii de strângere de fonduri pentru această cauză umanitară.

Toate costurile operației ajung la suma de 11 mii de euro, iar persoanele responsabile de promovarea campaniei fac apel către cei care doresc să ajute această cauză nobilă.

De asemenea, a fost creată și o pagină de Facebook, intitulată “FSPACallTogether”, pentru ajutorul Krisztinei și pentru viitoare cauze de acest gen.

Persoanele dornice să facă o donație pentru operația Krisztinei pot depune sume de bani atât în conturile mamei sale, deschise, în lei și în euro, pe aplicația Revolut, cât și în contul personal, deschis la Banca Transilvania.

Donații se pot face în conturile mamei Krisztinei:

RO68BREL0005519474240100 Revolut (cont în lei) – ILDIKO NYEGRAN

Revtag: @nyegranildiko20

LT143250003816019975 Revolut (cont în euro) – ILDIKO NYEGRAN

RO67BTRLRONCRT0468603802 Banca Transilvania – KRISZTINA NYEGRAN

Persoane de contact:

Drd. Oana Rațiu: 0755.495.307

Totodată, mai mulți clujeni au format și un grup pe Facebook, numit “Dăruim împreună pentru Nyegran Krisztina”, în care membrii acestuia scot la licitație diverse produse vestimentare, cosmetice, decorative sau altfel de servicii, pentru a strânge bani, care, ulterior, vor fi transferați în conturile pentru operația tinerei studente.

sursa: stiripesurse.roLasă un răspuns

Site creat de