Din Zona, Important

O canisa din Gilau a exportat primul caine din Romania in Uganda (FOTO)

canisa Gilau

O canisa din Gilau a exportat, in premiera, primul caine din Romania in Uganda. Este vorba de o femela din rasa Rottweiler, cu numele Akbarforce Perla. Reusita canisei din Gilau, vine dupa o alta premiera in care s-a reusit exportul primului caine de rasa tocmai in Marea Caraibelor in Trinidad & Tobago.

De aceasta data, o femela fost vanduta in Uganda unui crescator de Rottweiler. „Uganda este o tara slab dezvoltata din punct de vedere chinologic, iar clientul a dorit sa-si importe un caine de calitate din Europa. Mama este in proprietatea canisei mele, iar tatal este din Serbia. Este primul caine din Romania care a fost importat in Uganda, Multumim firmei de transport IMG – The pet shipping din Bucuresti care a facut ca acest transport sa fie posibil” a declarat Calin Ghibu pentru cluju.ro.

Pana in acest moment, canisa din Gilau infiintata in anul 2012 a exportat caini de rasa in tari precum Franta, Suedia, Republica Moldova, Italia, Spania, Germania, UK, Austria, Kuwait, Australia, Brazilia si SUA.

Canisa a fost infiintata datorita pasiunii noastre fata de rasele Rottweiler si Cane Corso. Am avut un catel in apartamentul din Cluj-Napoca, insa ne-am dorit mai multi. Asa ca solutia era sa ne mutam la casa.

Am inceput cu rasa Rottweiler. Ne-am interesat luni de zile inainte de a ne cumpara cateii, deoarece doream sa ne achizitionam cele mai bune exemplare, avand in vedere ca doream sa participam si la expozitii canine de frumusete. Asa ca am achizitionat doua exemplare femele cu pedigree. In scurt timp am ajuns sa avem mai multe exemplare. Momentan detinem 5 exemplare de Rottweiler si 5 exemplare din rasa Cane Corso” au declarat pentru cluju.ro sotii Calin si Simona Ghibu, proprietarii canisei Akbarforce din Gilau.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de