Studentie

O nouă distracţie în campusurile din Cluj! Studenţii îl caută pe Cristi

ba cristi cluj

Toată România îl strigă pe Cristi. Un personaj pe care deşi nu l-a văzut nimeni, a devenit cel mai căutat din ţară. De vină pentru celebritate este un filmuleţ de pe internet, arata A1.ro.

În el, un domn are mari probleme cu un câine care aprape îi rupe cizma din cauciuc. Omul, şi speriat şi amuzat de acest lucru îl strigă de zor pe cine credeţi? Pe Cristi, stăpânul câinelui. Clipul a devenit viral, iar de atunci toată ţara strigă în cor: Cristi!

Pe Facebook circulă deja mai multe filmuleţe în care studenţii din Cluj ies pe geamurile căminelor şi strigă din răsputeri: „Cristi!! Bă Cristi!”. Cu doar câteva zile înainte de sesiune, studenţii şi-au găsit o nouă distracţie: îl caută pe Cristi dintr-un cămin în altul. Şi cum nu l-au găsit, sunt hotărâţi să-l strige în fiecare seară.

Fenomenul „Cristi” a ajuns şi în Capitală, în căminele studenţeşti, unde nimeni nu mai are linişte. La fe s-a întâmplat şi în campusul studenţesc din Târgu Mureş.

O astfel de metodă de amuzament a mai fost folosită în urmă cu mulţi ani, tot în campusurile studenţeşti din Cluj-Napoca. La acea vreme, studenţii ieşeau pe balcoane sau geamuri şi strigau: „Andreea Marin!”Lasă un răspuns

Site creat de