Din Oras

O pensionară din Cluj-Napoca a refuzat cardul de transport în comun oferit gratuit de CTP Cluj. Din motive religioase, aceasta vrea ca abonamentul să fie pe suport de hârtie

o pensionara din Cluj-Napoca a refuzat cardul de transport in comun oferit gratuit de CTP Cluj

Caz mai puţin obişnuit în Cluj-Napoca. Din motive religioase, o femeie refuză să accepte cardul de transport gratuit al Companiei de Transport Cluj-Napoca. Se pare că aceasta este împotriva ideii de a folosi un card din plastic şi doreşte ca CTP Cluj să îi ofere abonamentul gratuit pe suport de hârtie.

”Bună ziua. În calitate de pensionar mama mea beneficiază de transport în comun gratuit. Începând cu acest an abonamentele gratuite s-au eliberat sub formă de carduri. Din motive personale şi religioase, mama mea nu acceptă să utilizeze niciun fel de card.

Am făcut solicitare către cei de la RATUC (n.r. CTP) să îi elibereze un abonament pe suport hârtie ca până acum, dar răspunsul lor a fost negativ.

Având în vedere că este un drept pe care îl are, dar de care nu poate beneficia din acest motiv, vă rog să acordaţi ajutor pentru rezolvarea acestei probleme. Mulţumesc anticipat!” se arată într-o sesizare transmisă Primăriei Cluj-Napoca pe aplicaţia MyCluj.

sesizare ctp cluj1 Comment

  1. Din motive religioase, autobuzul pentru aceasta forma de abonament (pe hartie) va fi prevazut cu pedale si lant de bicicleta.
    De ce nu cereti o soferita cu burka ? Un sofer cu dastar ? Sau o pereche de gheare de gaina incrucisate pe volan ?
    Manca-v-ar Nirvana de spirituali fara plastic.

Lasă un răspuns

Site creat de