Din Oras, Important

My Cluj – aplicația Primăriei Cluj-Napoca pentru sesizări

Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor municipiului o aplicație prin intermediul căreia pot transmite sesizările direct către Primărie.

Aplicația My Cluj este gratuită și poate fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone care folosesc sistemele de operare Android sau iOS.

De asemenea, aplicația este disponibilă și în varianta pentru desktop și poate fi accesată pe mycluj.e-primariaclujnapoca.ro sau de pe website-ul Primăriei www.primariaclujnapoca.ro.

Pentru a asigura o mai mare operativitate în buna gestionare a soluționării sesizărilor, aplicația My Cluj este integrată cu INFOCET-sistemul intern de management al documentelor, ceea ce înseamnă că sesizările ajung direct la Serviciul de specialitate din cadrul Primăriei responsabil cu soluționarea lor, de la care se va primi și răspunsul.7 Comments

 1. Foarte utila aplicatia My Cluj, ar fi bine, ca sesizarile/propunerile sa fie publice ca o gazeta de perete, astfel
  -nu ar sesiza acelasi lucru mai multe persoane
  -ar putea servi cu idei pentru noi sesizari utile, care sa ne imbunatateasca calitatea vietii.

 2. Buna ziua,

  as dori sa semnalez unele probleme din parcul de joaca pt. copii de pe str. Slanic , cart. Gheorgheni. Sunt aprox. 4 tobogane care sunt inchise la partea de coborare cu grilaj, in loc sa se remedieze ruptura suportului din plastic…

  Banci furate, tobogane si alte accesorii din parc rupte si murdare. Multi se prlimba cu caini prin parc si cu bicilete, pe unde se joaca copiii. Lipseste cu desavarsire un gard, care ar delimita partea carosabila de parc.

  Exista un responsabil care ar putea sa faca o plimbare 1 data pe luna in aceste parcuri sa noteze problemele existente si sa le transmita in continuare celor responsabili?

  Multumesc,

 3. Am observat un lucru in Cluj si care este haracteristic pentru toata Romania
  -in primul rand autogara ,care nu are nici un aspect ,e murdara si mica…..Mutata in afara orasului,poate de facut cateva gari pentu diverse directii,spatioase,curate cu tualete europene…
  Al doilea, aspectul strazilor cu firele electrice,doresti sa faci o poza a unei cladiri istorice si in cadru apar o multime de fire..
  Si inca in moment.Plimbanu-ma prin oras am vazut multe magazine private.Ei bine inauntru parca tot e OK.Dar aspectul din afara practic la toate arata lasa mult de dorit,murdar si sarac.Patronii trebuie obligati .Eu va doresc cucces in viitor.

 4. De doua zile fac sesizare ca nu este iluminata strada tulce nr 23 bl.m4la nici o scara si nici in jurul blocului .E total bezna .Au inceput spargerile di masini.,cand vii acsa oricine iti poate da in cap.Nu mai zic de trotuarul din fata blocului,ti rusine cand vine cineva in vizita dar sa mai ai o nunta .trotuarul e de pe vremea lui SADE. De un an fac sesizari si in direct s-a sesizat nici un raspuns.Atunci daca primarul nu ne raspunde cine sa ne rezolve problema.STR Tulcea nr.24 Bl. M4 puteti veni in vizita .Cred ca degeaba mai speram.Va multumesc.Asteptam un raspuns.

 5. Aplicatie facuta de ochii lumii care rezolva un procent insignifiant din problemele orasului. Raspunsurile la sesizari sunt evazive si nu rezolva problemele.

 6. NU AM APA DE PE DATA DE 22 DECEMBRIE PE STRADA RENE DESCARDE CE DREK SE INTAMPLA NU STIU AM FACUT SESIZARI SI NICI PANA IN DATA DE AZI 11 IANUARIE NU A DAT DRUMU CICA II CEVA DEFECTIUNE, DOMNILOR SUNTEM IN SECOLUL 21 CUM E POSIBIL ASA CEVA? UNDE MAI POT FACE RECLAMATI CA NU MAI REZIST .DACA NU SE REZOLVA PANA MAINE 12 IANUARIE O SA CHEM TELEVIZIUNEA DACA NICI ASA ULTIMA SOLUTIE GREVA FOAMEI

Lasă un răspuns

Site creat de