Din Oras, Important

My Cluj – aplicația Primăriei Cluj-Napoca pentru sesizări

aplicatia ctp cluj

Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor municipiului o aplicație prin intermediul căreia pot transmite sesizările direct către Primărie.

Aplicația My Cluj este gratuită și poate fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone care folosesc sistemele de operare Android sau iOS.

De asemenea, aplicația este disponibilă și în varianta pentru desktop și poate fi accesată pe mycluj.e-primariaclujnapoca.ro sau de pe website-ul Primăriei www.primariaclujnapoca.ro.

Pentru a asigura o mai mare operativitate în buna gestionare a soluționării sesizărilor, aplicația My Cluj este integrată cu INFOCET-sistemul intern de management al documentelor, ceea ce înseamnă că sesizările ajung direct la Serviciul de specialitate din cadrul Primăriei responsabil cu soluționarea lor, de la care se va primi și răspunsul.15 Comments

 1. Foarte utila aplicatia My Cluj, ar fi bine, ca sesizarile/propunerile sa fie publice ca o gazeta de perete, astfel
  -nu ar sesiza acelasi lucru mai multe persoane
  -ar putea servi cu idei pentru noi sesizari utile, care sa ne imbunatateasca calitatea vietii.

 2. Buna ziua,

  as dori sa semnalez unele probleme din parcul de joaca pt. copii de pe str. Slanic , cart. Gheorgheni. Sunt aprox. 4 tobogane care sunt inchise la partea de coborare cu grilaj, in loc sa se remedieze ruptura suportului din plastic…

  Banci furate, tobogane si alte accesorii din parc rupte si murdare. Multi se prlimba cu caini prin parc si cu bicilete, pe unde se joaca copiii. Lipseste cu desavarsire un gard, care ar delimita partea carosabila de parc.

  Exista un responsabil care ar putea sa faca o plimbare 1 data pe luna in aceste parcuri sa noteze problemele existente si sa le transmita in continuare celor responsabili?

  Multumesc,

 3. Am observat un lucru in Cluj si care este haracteristic pentru toata Romania
  -in primul rand autogara ,care nu are nici un aspect ,e murdara si mica…..Mutata in afara orasului,poate de facut cateva gari pentu diverse directii,spatioase,curate cu tualete europene…
  Al doilea, aspectul strazilor cu firele electrice,doresti sa faci o poza a unei cladiri istorice si in cadru apar o multime de fire..
  Si inca in moment.Plimbanu-ma prin oras am vazut multe magazine private.Ei bine inauntru parca tot e OK.Dar aspectul din afara practic la toate arata lasa mult de dorit,murdar si sarac.Patronii trebuie obligati .Eu va doresc cucces in viitor.

 4. De doua zile fac sesizare ca nu este iluminata strada tulce nr 23 bl.m4la nici o scara si nici in jurul blocului .E total bezna .Au inceput spargerile di masini.,cand vii acsa oricine iti poate da in cap.Nu mai zic de trotuarul din fata blocului,ti rusine cand vine cineva in vizita dar sa mai ai o nunta .trotuarul e de pe vremea lui SADE. De un an fac sesizari si in direct s-a sesizat nici un raspuns.Atunci daca primarul nu ne raspunde cine sa ne rezolve problema.STR Tulcea nr.24 Bl. M4 puteti veni in vizita .Cred ca degeaba mai speram.Va multumesc.Asteptam un raspuns.

 5. Aplicatie facuta de ochii lumii care rezolva un procent insignifiant din problemele orasului. Raspunsurile la sesizari sunt evazive si nu rezolva problemele.

 6. NU AM APA DE PE DATA DE 22 DECEMBRIE PE STRADA RENE DESCARDE CE DREK SE INTAMPLA NU STIU AM FACUT SESIZARI SI NICI PANA IN DATA DE AZI 11 IANUARIE NU A DAT DRUMU CICA II CEVA DEFECTIUNE, DOMNILOR SUNTEM IN SECOLUL 21 CUM E POSIBIL ASA CEVA? UNDE MAI POT FACE RECLAMATI CA NU MAI REZIST .DACA NU SE REZOLVA PANA MAINE 12 IANUARIE O SA CHEM TELEVIZIUNEA DACA NICI ASA ULTIMA SOLUTIE GREVA FOAMEI

 7. D LE PRIMAR. Locuiesc pe str. Moldoveanu nr.7, in cartierul MAnastur. De cand s a amenajat un teren de fotbal si de baschet in curtea Centrului Christiana, NU mai avem liniste din luna martie pana in octombrie. Am purtat discutii cu directorul centrului, care ne a recomandat sec sa anunțăm poliția atunci cand suntem deranjați. Am facut si acest lucru, doar ca poliția ne a anunțat ca nu asa se rezolva astfel de probleme. Cu multa speranță apelăm la d voastră, in asteptarea rezolvării problemei.
  In primul rand, cred ca ar trebui desființate acele terenuri, care oricum sunt construite abuziv, fara nici o aprobare. I am propus directorului centrului sa si închidă portile după program sau sa angajeze un paznic care sa mențină ordinea. S a scuzat spunând ca nu are fonduri. L am rugat sa respecte măcar orele de liniste, dar nu am gasit nici un pic de întelegere. In timpul vacantelor, noi nu mai avem liniste deloc. De la ora 8 dimineata si pana la miezul nopții, uneori chiar mai tarziu, se aduna copii si tineri, unii se joacă cu mingea, altii asculta muzica, altii chefuiesc cu băutură alaturi, pe băncile amenajate la 4 m de blocul de locuinte. Oare acest om, nu trebuie sa respecte nici o regula?!

 8. Cred ca ar fi corect si normal ca programul de închidere al porților centrului Christiana sa respecte programul celorlalte scoli, precum scoala Liviu Rebreanu – care se afla vizavi de centru, dar care nu deranjează locatarii blocurilor din imediata vecinătate.

 9. D LE PRIMAR, inca nu s-au reglementat treburile in privința barurilor din imediata apropiere a scolilor??? Va întreb acest lucru, deoarece scoala Liviu Rebreanu are in vecinătate o astfel de maghernita care deranjează multa lume!!!

 10. D-le primar Boc, va rog sa-mi comunicati cand se vor emite anul acesta carduri pt a putea utiliza biciclitele MyBike? Mentionez ca am avut card MyBike, dar l-am pierdut in dec 2017, urmand a mi se emite altul la reluarea sezonului 2018. De la inceperea sezonului 2018, primesc acelasi raspuns:
  „Nu sunt carduri, gasiti la primaria Floresti” sau „Nu se mai emit carduri”

  1) DE CE NU SE ADUC CARDURI IN CLUJ, UNDE SUNT ATAT DE SOLICITATE???
  2) Daca am avut un card MyBike, mi se pare logic sa-l pot inlocui acum.
  3) Daca tot s-a realizat aceasta actiune frumoasa cu biciclete pt clujeni, de ce nu este interes in continuarea si dezvoltarea acesteia prin emiterea/reemiterea de carduri?
  Consider ca fiind platitor de impozite, pot solicita sa primesc/reprimesc acces la MyBike prim emiterea unui nou card MyBike.

 11. Buna ziua Locuiesc pe str. Rodnei Cluj-Napoca, de 3 saptamani RADP a inceput lucrarea la strada, se lucreaza cu 3 oameni si un utilaj, lucru incepe in jur de ora 8 8.30 iar la ora 17 cand ajung acasa nu mai e nici un muncitor. In 3 saptamani, starada e la jumate de m decopertata fata de trotuar pe ambele sensuri. Pe langa faptul ca ne cataram sa intram in curte, de masini pe stada nici vorba sa se poata intra, la intrebarea cand se termina totusi, raspunsul de la RADP este CAND SE TERMINA
  Domnule primar, ne puteti raspunde dumneavoastra cand se termina?
  E un calvar pt noi toti cei care locuim pe strada. Ce suma a-ti alocat acestei lucrari de exista atata nepasare atat din partea RADP cat si a primarie. Poate va mai documentati si d-voastra si echipa mult prea mare pe care o aveti in primarie si trimiteti un control sa vedeti cum se lucreaza, sau dati lucrarea chinezilor ca o termina in cateva zile.

 12. Piata volanta din cartierul grigorescu platoul salii sporturilor era foarte binevenita, nu inteleg de ce s-a renuntat la acest proiect? Este mai avantajos pentru comunitate sa fie plin platoul plin de camioane si autocare? Piata volanta era cu adevarat piata cu produse romanesti 100% direct de la producatori locali (spre deosebire de ceea ce gasim in pietele obisnuite unde numai producatori nu sunt…)
  Producatorii oricum isi vor vine produsele , insa prin intermediari, ceea ce va duce la o crestere de pret, iar cei pagubiti vom fi tot noi, cetatenii. Va invit sa mancati „rosii romanesti” de la supermarket, cele adevarate cred ca nici nu stiti ce gust au…

 13. Buna ziua.În cartierul Dambu Rotund este un parc pentru copii la intersecția străzilor Doinei cu Senina.Toboganul sunt foarte murdare și miroase a urina.copii se joaca în nisipul unde caini își fac treburile.trebuie făcută o curățenie generala și o deratizare deoarece mai mulți copii au fost mușcați de căpușe.parcul are gard dar nu are porti ca sa fie închis.va rog sa ne ajutați.Mulțumesc.

 14. Rog montati panou de sesizare a parcarilor platite pe str.Venus nr.25 deoarece platim si nu avem unde parca …nu e normal sa platesc amenda cind eu am loc de parcare pe care nu pot sa l folosesc …sper ca veti rezolva rapid cererea ..multumesc ..

 15. Pe linia 9 de multe ori sant probleme circula rar si circula autobuze mici pe care nu pot urca nici controlorii din cauza numarului mare de calatori.

Lasă un răspuns

Site creat de