Studentie

Oferta pentru studenti la Cinema Florin Piersic! La un bilet cumparat, il primesti pe al doilea gratis

Billion Star Hotel

Oferta pentru studenti la Cinema Florin Piersic! La un bilet cumparat il primesti pe al doilea gratis. Promotia este valabila in aceasta duminica, de la ora 17:00, la filmul Billion Star Hotel.

Filmul vorbeste despre destinele a trei personaje aparent ciudate – Sica Generalu’, Panait Surdu si Arthur Popescu, despre nelinisti interiore, traume din copilarie, drame sufletesti. Ei sunt purtati de viata pe propriul drum si odata cu maturizarea lor, temerile si confruntarile cu viata, se schimba. O calatorie prin viata a trei personaje în care transpare adevarul ca viata inseamna însusi propriul fel unic, complicat de a fi.

Flash-uri din viata acestor personaje se deruleaza concomitent cu mersul trenului pentru ca personajele filmului se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vietii. Un tren care se opreste într-un timp si într-un spatiu, dar care continua sa mearga. Indiferent cât de vindicativa ar putea fi reîntoarcerea, trenul merge doar înainte.

O pelicula inedita, cu povesti diferite si o voce (un narator) care explica lumea in care traim. Prin puterea exemplului. O poveste cârpita din povesti, spusa cu rabdare de Tata Rudi unui pusti “atent” care „înfuleca” povestea si, cu minutiozitate, ordoneaza piesele acestui puzzle cu mii si mii de stele pe el.Lasă un răspuns

Site creat de