Important, IT

Oportunitate de reconversie profesională în IT la Cluj

reconversie profesională în IT

Oportunitate de reconversie profesională în IT la Cluj

Răspunzând nevoilor actuale ale pieței de tehnologie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca lansează o nouă sesiune a programului postuniversitar „Informatică Aplicată și Programare”.

Acest program este dedicat celor care doresc să se specializeze sau să își schimbe cariera în domeniul IT, oferind oportunități reale de învățare și dezvoltare profesională.

Structurat pentru a se potrivi cu programul persoanelor active, cursurile sunt planificate seara și în weekend-uri, oferind flexibilitate maximă. Astfel, programul este conceput pentru a fi accesibil unui număr cât mai mare de candidați.

Ce face acest program să se distingă este accentul pus pe aplicarea practică a cunoștințelor. Studenții vor lucra la proiecte reale și vor colabora cu companii din domeniul IT, oferindu-le o experiență valoroasă și relevantă pentru industrie.

Resursele online și tutorialele video sunt alte avantaje care sprijină învățarea flexibilă și eficientă.

Oportunitate de reconversie profesională în IT la Cluj: Când încep înscrierile

Este important de menționat că preînscrierile încep pe 15 ianuarie 2024. Această dată reprezintă startul pentru cei interesați să își aprofundeze cunoștințele în IT și să își construiască o carieră de succes.

Preînscrierile online încep în 15 ianuarie 2024 de la ora 20: https://decidfr.utcluj.ro/

Prin programul său „Informatică Aplicată și Programare”, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca își propune să ofere educație practică și accesibilă în IT. Acesta este conceput pentru a echilibra nevoile educaționale cu cele personale și profesionale, pregătind studenții pentru viitorul tehnologic și oferindu-le instrumentele necesare pentru a excela în această industrie în continuă evoluție.

Mai multe detalii: https://infoap.ro.

Mai multe detalii despre acest program poţi afla din următorul interviu acordat de prof. dr. ing Mihai Damian:

Image by Freepik
Lasă un răspuns

Site creat de