Studentie

Oportunităţi de studiu în limba germană pentru elevii de liceu din Cluj

germana

Linia de Studii în Limba Germană a Universităţii Babeş-Bolyai organizează, în perioada 18-22 aprilie 2016, cu ocazia Săptămânii „Şcoala Altfel”, o serie de activităţi pentru elevii de liceu vorbitori de limba germană.

În cadrul programului, elevii de liceu vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentări referitoare la ofertele de studiu în limba germană la universităţile clujene (Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca).

Concomitent cu aceste activităţi, organizatorii le-au pregătit elevilor şi un program cultural şi de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viaţa studenţească din Cluj-Napoca. În timp ce profesorilor însoţitori li se oferă oportunitatea schimbului de idei şi creării de reţele de colaborare.

Această manifestare face parte din seria de evenimente organizate cu ocazia aniversării a 20 ani de existenţă a Liniei de Studii în Limba Germană în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi se desfăşoară în colaborare cu Universitatea Tehnicã. De asemenea, evenimentul este susținut activ de Gutenberg – Asociaţia Studenţilor vorbitori de Limba Germanã.

Partenerii şi sponsorii acestui program sunt: Ambasada Republicii Federale Germania (Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Bukarest), EBS Romania S.A şi SC KAUFLAND ROMANIA SCS.

 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați link-ul:

https://www.facebook.com/events/1194797387198781/Lasă un răspuns

Site creat de