Liceu, Studentie

Oportunităţi de studiu în limba germană pentru elevii de liceu

elevi liceu cluj limba germana

Linia de Studii în Limba Germană a Universităţii Babeş-Bolyai organizează, în perioada 20-24 martie„Universitatea Elevilor”, o serie de activităţi pentru elevii de liceu vorbitori de limba germană.

În cadrul programului, elevii de liceu vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentări referitoare la ofertele de studiu în limba germană la universităţile clujene (Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea Tehnică).

Concomitent cu aceste activităţi, organizatorii le-au pregătit elevilor şi un program cultural şi de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viaţa studenţească din Cluj-Napoca. În același timp, profesorilor însoţitori li se oferă oportunitatea schimbului de idei şi creării de reţele de colaborare.

În acest an, manifestarea se organizează sub egida aniversării a 25 de ani de existenţă a Tratatului de Prietenie Româno-Germană. De asemenea, evenimentul este susținut activ de Gutenberg – Asociaţia Studenţilor vorbitori de Limba Germanã şi de DAAD e.V (Deutscher Akademischer Austauschdienst / Serviciul German de Schimb Academic).Lasă un răspuns

Site creat de