Studentie, Important

Organizația studențească BEST Cluj-Napoca împlinește 28 de ani de muncă, prietenie, distracție și tradiții

Organizația studențească BEST Cluj-Napoca împlinește 28 de ani

Cu ocazia trecerii unui nou an de activitate, BEST Cluj-Napoca are deosebita plăcere de a organiza și anul acesta aniversarea grupului local BEST. 

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească non-guvernamentală,  non-profit și apolitică, ce are menirea să ofere o educație complementară studenților din universitățile cu profil tehnic din Europa.

Organizaţia promovează spiritul european şi încurajează comunicarea și lucrul într-un mediu multicultural prin evenimente dedicate studenților.  

BEST Cluj-Napoca împlinește anul acesta 28 de ani de muncă, prietenie, distracție și tradiții. Prin acest eveniment dorim să mulțumim Universității Tehnice Cluj-Napoca și companiilor care an de an ne susțin în toate evenimentele pe care le organizăm și să îi informăm pe studenți despre ce înseamnă BEST cu adevărat.

Cu inimile pline de bucurie sperăm la multe alte aniversări și invităm tinerii dornici să se descopere și să învețe alături de noi să își ia inima în dinți și să aplice pentru a face parte din familia noastră, este mesajul BEST Cluj-Napoca.

La mulți ani BEST Cluj-Napoca! 

BEST Cluj-Napoca
Organizația studențească BEST Cluj-Napoca împlinește 28 de ani de muncă, prietenie, distracție și tradiții 3


Lasă un răspuns

Site creat de