Studentie, Important

OSUBB versus OSUT | Cele mai mari organizaţii studențești din Cluj se vor întrece în cadrul evenimentului „Clash of The Titans”

OSUBB versus OSUT | Cele mai mari organizaţii din Cluj se vor întrece în cadrul evenimentului "Clash of The Titans'

Cele mai mari organizații studențești din Cluj-Napoca, OSUBB (Organizația Studenților de la Universitatea Babeș-Bolyai) și OSUT (Organizația Studenților de la Universitatea Tehnică), se vor întrece în cadrul evenimentului ”Outdoor Frat Party Clash Of The Titans”.

Competiţia se va desfăşura joi, 30 mai, în Camping Colina, o zonă suficient de largă pentru activităţile din acest proiect. Cele două mari organizaţii studenţeşti din Cluj-Napoca se vor întrece într-o competiţie ale cărei probe sunt specifice frăţiilor studenţeşti din Statele Unite ale Americii.

Organizatorii au pregătit o petrecere care va dura 12 ore.

Activităţile de zi vor include: Spuma Party by the Pool, Waterslide, Speed Dating (by UBB and UTCN Crushes), Limbo sub jet de apă și multe altele.

Activităţile de noapte vor fi tipice frățiilor americane: BeerPong, Flip the Cup și multe altele.

Atmosfera va fi întreţinută de DJ Kamil S, Mistah White MC, Memphys, Drix şi Horlesq. Aceştia sunt pregătiţi să transmită voia bună şi energie până dimineaţa la răsăritul soarelui pe ritmuri de EDM, Drum and Bass.

Ne aşteptăm la o prezentă numeroasă a studenţilor de la UBB și UTCN (în special), dar şi a curioşilor care sunt pregătiţi să încerce jocurile și  activităţile noastre.

Vom avea parte de distracţie în stilul frăţiilor americare, iubire, atmosferă, energie şi esenţă.

Vom face atmosfera încă de la începutul evenimentului (ora 17:00) iar echipa noastră este pregătită să vă îndrume către cele mai distractive activităţi deci nu aveţi de ce să vă plictisiţi.

De asemenea avem un Chill Zone by B-Life unde te poţi relaxa departe de muzică şi agitaţie şi o zonă specială by UTCN Crushes și UBB Crushes pentru a te ajuta să-ți găseşti iubirea vieții tale.„, au declarat organizatorii pentru cluju.ro.Lasă un răspuns

Site creat de