Din Zona

Pariurile pe handicap: scurt ghid de înțelegere a pariurilor la fotbal

minge fotbal

Fotbalul nu este considerat pe degeaba sportul rege. Acesta este un sport ce implică tradiție și are multă istorie în spate. Jucat încă din timpul antichității, fotbalul a reușit să cucerească inimile a milioane de persoane. De un sport practicat în mare parte de clasa muncitoare, a crescut ulterior în popularitate. Prin urmare, a început să fie practicat la nivel internațional.

Odată cu avântul acestui sport, a crescut și numărul de admiratori. Casele de pariuri au crescut implicit în număr, dar și în oferte. Pariurile pot fi plasate atât în regim pre-meci, cât și live. Meciurile pot fi urmărite adeseori prin funcția de streaming live casino, fiind posibilă parierea în timp real. Această funcție oferă deopotrivă și acces la alte mese de joc, precum cele de masă.

Care sunt cele mai populare pariuri din fotbal?

Promovarea fotbalului de către casele de pariuri vine ca un bun mod de a arăta sprijinul față de o anumită echipă. Totuși, procesul de pariere poate deveni complex. Cazinourile online oferă multiple tipuri de pariuri ce pot fi plasate la meciurile de fotbal, și nu numai aici.

De obicei, procesul de pariere implică luarea în considerare a mai multe aspecte. În funcțiile de informațiile relevante obținute, se ia decizia finală. Evoluția echipei și istoricul acesteia pot influența. Printre cel mai des plasate pariuri la fotbal se numără cele plasate pe scorul final. În afară de acesta, pariurile se pot plasa pe numărul de goluri, marcatori, rezultatul partidei, pe corner, dar și pe handicap.

Pariul pe handicap: un avantaj fictiv

Acest tip de pariu a devenit cunoscut în rândul pariorilor. Acesta este rezultatul cotelor mai ridicate, acordând un avantaj fictiv unei echipe. Pariul de handicap poate fi de două feluri: European sau Asiatic. De obicei, cel European este folosit cel mai des, însă și cel Asiatic pare să câștige din ce în ce mai mult teren.

Pariul pe Handicap European include trei opțiuni: câștigă gazda, egal sau câștigă oaspetele. Pe de altă parte, cel Asiatic include doar două opțiuni, anume: câștigă gazda sau oaspetele. Cel din urmă este cel mai des întâlnit în rândul cazinourilor online, primul fiind mai mult utilizat în cazinourile fizice.

Pariul pe handicap ajută la echilibrarea cotelor și a diferenței dintre echipe într-un fel. Prin utilizarea sa, o echipă va primi un avantaj de +1, iar cealaltă de -1. La pariurile de tip 1×2, numărul de goluri este cel ce va face diferența.

Pe scurt

Pariurile sportive sunt mai complexe decât la prima vedere. Indiferent de meci sau echipele implicate, alegerea pariului potrivit este importantă. Pariurile pe handicap sunt utilizate tot mai des, în multiple cazuri fiind chiar eficiente.

Photo by Nik Shuliahin on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de