Timp liber, Important

Peste 56.000 de oameni au fost prezenţi la Electric Castle la Bonţida

EC S landscape sballoons

Primul și cel mai mare festival din ultimul an și jumătate a debutat într-o atmosferă electrizantă care i-a făcut pe participanți să se distreze 3 zile și 3 nopți! Comuna clujeană Bonțida a devenit weekendul trecut capitala muzicii live, a bucurie și distracției.

Bilanțul primelor 3 zile de EC_Special

Peste 56.000 de persoane s-au bucurat timp de 3 zile de muzică, de vibe-ul electrizant de festival și de activitățile puse la dispoziție de organizatori în cadrul EC_Special by Electric Castle: în prima zi, vineri, au fost 13.000 de participanți, în a doua – 25.000, iar duminică peste 18.000 de persoane. 

Peste o mie de turiști au venit la festival din străinătate din țări precum Olanda, Germania, Franța, Belgia, Ungaria.

Participanții au dansat până în zori, iar cei mai mulți dintre ei au spus că au așteptat mai bine de un an să revină în locul lor preferat de petrecere. La distracție au luat parte în prima zi de festival și premierul Florin Cîțu, însoțit de primarul Clujului, Emil Boc.

La rândul lor, artiștii au fost încântați că pot să performeze din nou în fața fanilor, în siguranță. 

Unul dintre cei mai așteptați artiști, DJ Marky a călătorit peste 25 de ore și a fost nevoit să petreacă 10 zile în carantină în Mexic ca să-și poată întâlni publicul la EC_Special Bonțida.

Cele mai populare show-uri au fost cele susținute de HVOB, Sigma, Ben Bohmer, DJ Marky, care au oferit participanților momente de mare intensitate.

Urmează 7 zile de muzică live, de petreceri, artă new media si conferințe marca Electric Castle la ClujLasă un răspuns

Site creat de