Important, Social & Cultura

Seară de relaxare și socializare la Cetățuie: Picnic Nefiresc Sub Clar de Lună

Picnic Nefiresc Sub Clar de Lună

Sâmbătă, 15 august, de la ora 22:00, clujenii sunt invitați la un eveniment deosebit: „Picnic Nefiresc sub clar de lună” va avea loc în zona Cetățuiei, vizavi de Podul Elisabeta.

Sub lumina lunii, participanții vor putea savura o seară plină de muzică, voie bună și momente de relaxare, în compania prietenilor și a naturii.

Participanții sunt încurajați să vină echipați cu o chitară sau orice alt instrument muzical, pentru a contribui la atmosfera de sărbătoare. De asemenea, există o zonă special amenajată pentru cei care doresc să își monteze hamacele, oferind astfel un cadru perfect pentru relaxare și socializare.

În plus, organizatorii recomandă tuturor să aducă o pătură, precum și gustări și băuturi proprii. Pentru a menține zona curată, este important ca fiecare participant să aibă la dispoziție o plasă în care să își adune deșeurile la finalul evenimentului. O lanternă frontală poate fi de asemenea utilă pentru deplasarea în siguranță pe timp de noapte.

Un element special al serii va fi prepararea unei salate de fructe, la care sunt invitați să contribuie toți cei prezenți. Cei care doresc să participe la acest moment culinar sunt rugați să aducă fructe, pentru a completa ingredientele necesare.

Picnicul se dorește a fi o oportunitate pentru comunitatea clujeană de a se reuni într-un mod relaxat și prietenos, într-un cadru natural pitoresc. Organizatorii își propun să promoveze atât socializarea și bucuria de a petrece timp în aer liber, cât și responsabilitatea față de mediul înconjurător.

Mai multe detalii despre eveniment: https://fb.me/e/2fsbclq0H

foto: freepik.comLasă un răspuns

Site creat de