Timp liber, Important

Planetariu Mobil revine la Cluj cu un nou spectacol: „Jumătate de secol de la primul pas pe Lună”

Planetariu Mobil revine la Cluj cu un nou spectacol: "Jumătate de secol de la primul pas pe Lună"

Planetariu Mobil revine la Cluj-Napoca, în perioada 14 – 17  aprilie 2019 cu un spectacol nou „Jumătate de secol de la primul pas pe Lună”.

Au trecut 50 de ani de când astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima dată pe Lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumătate de secol de la primul pas pe lună, printr-un spectacol interactiv.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanică cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul cinematografului Dacia de pe strada Bucegi nr. 11 (Mănăştur).

Proiecţiile se vor desfășura între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0758365699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.Lasă un răspuns

Site creat de