De Vazut

Poliţiştii din Cluj vor înota pentru o cauză nobilă

Picture1

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj participă la evenimentul sportiv cu scop caritabil – SWIMATHON  2015, pentru susţinerea unui proiect care îi vizează pe tinerii din instituții de protecție sau familii dezorganizate.

Doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj vor participa la evenimentul sportiv cu scop caritabil – SWIMATHON  2015, desfășurat la Complexul de Nataţie „Universitas”, situat în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, din Cluj-Napoca.

SWIMATHON Cluj reprezintă un mecanism-platformă de strângere de fonduri gestionat de Fundația Comunitară Cluj, dezvoltat în jurul unui eveniment de strângere de fonduri prin înot, deschis pentru companii, persoane fizice, organizații și grupuri de inițiativă.

Polițiștii vor concura pentru susținerea proiectului Centrului Daniel „LOCUINŢE PROTEJATE PENTRU TINERI”, care oferă un program de dezvoltare personală și educație prin muncă pentru tinerii care provin din instituții de protecție a copilului sau familii dezorganizate.Lasă un răspuns

Site creat de