Studentie

Povestea unui fost copil-soldat, prezentată în Conferinţa „Children as Machinery of War & the Destruction of Destinies”, organizată la FSPAC

Jurnalism

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, în parteneriat cu Charles Wratto Foundation, organizează joi, 14 aprilie, de la ora 18.00, în sala T1 din clădirea FSPAC 2 (str. Minerilor nr. 85), conferinţa cu tema „Children as Machinery of War & the Destruction of Destinies”.

Evenimentul va prezenta povestea lui Charles Wratto, doctorand în cadrul FSPAC, fost copil-soldat în Liberia, care îşi dedică întreaga energie idealului de a construi şcoli în ţara lui natală şi de a le oferi copiilor de acolo şansa la educaţie.

Conferinţa organizată joi, 14 aprilie, la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, va prilejui şi semnarea unui protocol de colaborare între FSPAC şi Charles Wratto Foundation, în vederea sprijinirii campaniei de strângere de fonduri pentru construirea unei şcoli pentru foştii copii-soldaţi din Liberia.

Conferinţa va fi găzduită de decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, prof. dr. Călin Hinţea, precum şi de directorul Centrului pentru Studiul Conflictelor, conf. dr. Christian-Radu Chereji, prodecan al FSPAC.Lasă un răspuns

Site creat de