Politic

Premierul României, Viorica Dăncilă, va fi prezentă mâine la Cluj – Napoca

Viorica Dancilă va fi prezentă mâine la Cluj - Napoca

ACTUALIZARE: Viorica Dăncilă va ajunge la ora 13:00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Zeci de oameni s-au mobilizat pe Facebook şi au transmis că o vor întâmpina cu proteste.

VIDEO | Viorica Dăncilă a ajuns la Cluj, însă s-a ascuns de protestatari”Ziua Europei” va fi marcată joi, 9 mai, la Cluj-Napoca printr-o serie de evenimente.

Cu această ocazie, premierul României, Viorica Dăncilă, va fi prezentă la Cluj – Napoca, scrie ştiridecluj.ro.

De la ora 11, în Piaţa Unirii din Cluj – Napoca va avea loc festivitatea organizată cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliției Naţiunilor Unite în cel de-Al  Doilea Război Mondial şi Zilei Europei.

Festivitatea va avea loc pe platoul pietonal din Piața Unirii și va cuprinde o ceremonie militară și un serviciu religios.

În intervalul orar 10.00-17.00, cu ocazia Zilei Europei vor fi distribuite materiale de informare europeană la standurile ce vor fi amplasate în perimetrul Centrului de Cultură Urbană Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

În această atmosferă festivă, vizitatorii vor avea ocazia să afle de la standurile cu materiale de informare detalii despre teme europene de larg interes, să se informeze cu privire la rolul instituţiilor europene, în special în legătură cu rolul Parlamentului European, pentru care se organizează scrutinul electoral din mai 2019, dar şi să obţină informaţii referitoare la programele cu finanţare europeană.Lasă un răspuns

Site creat de