Politic

VIDEO | Viorica Dăncilă a ajuns la Cluj, însă s-a ascuns de protestatari

Viorica Dăncilă a ajuns la Cluj însă s-a ascuns de protestatari

Actualizare 14.00: Protestatarii s-au mutat în zona Institutului de Oncologie din Cluj, unde premierul Viorica Dăncilă are programată o altă întâlnire. Oamenii sunt hotărâţi să se întâlnească cu prim-ministrul şi au transmis pe reţelele sociale că speră că aceasta să aibă curajul să dea ochii cu ei.

Viorica Dăncilă a ajuns la Institutul Oncologic din Cluj, unde a intrat pe o uşă secundară. Cu toate acestea, oamenii care s-au strâns la protest au văzut-o şi au început să scandeze.

Ulterior, premierul României şi echipa ei s-au deplasat la decanatul Universităţii de Medicină şi Farmacie. În fat instituţiei au ajuns şi protestatarii, cărora li s-au alăturat şi zeci de studenţi.

La faţa locului au fost imobilizate mai multe echipaje de jandarmi.

„Prin spate intră un premier? Pe ușa din spate?” a strigat un protestatar care filma momentul în care zeci de persoane strigau împotriva PSD.

Unul dintre protestatari a aruncat în direcţia premierului cu un sul de hârtie igienică.

Violența, aceste lucruri urâte, jignirile, arată că de fapt nu au alte argumente. Eu consider că violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiect, cum am văzut. Eu înțeleg, dacă sunt nemulțumiți de ceva, pot să vorbească despre nemulțumirile lor, pot să aducă la atenția opiniei publice orice lucru pe care îl consideră greșit„, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.


Premierul României, Viorica Dăncilă, a ajuns în această după-amiază în Cluj – Napoca.

Aproximativ 200 de oameni s-au strâns în faţa Casei de Cultură a Studenţilor, unde la ora 13 Viorica Dăncilă ar fi trebuit să ajungă.

Planurile premierului au fost însă altele. Viorica Dăncilă a ales să se întâlnească cu membri PSD Cluj la un restaurant din cartierul Gheorgheni.

De asemenea, social – democrata din fruntea Guvernului nu a dat declaraţii de presă.

Cu toate acestea, protestatarii au scandat „Nu vrem să fim condusă de hoţi!”, „Casa de Cultură, nu de impostură!”, „Justiţia pedepseşte corupţia! Nu invers.”.

 

 

viorica dancila oncologie cluj

foto: Daniel MihisLasă un răspuns

Site creat de