Studentie

Preşedintele Adunării Naţionale Slovene va susţine o prelegere pe teme de relaţii internaţionale la UBB

prelegere ubb slovenia

Preşedintele Adunării Naţionale Slovene, Dr. Milan BRGLEZ şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, vor susţine o prelegere pe teme de relaţii internaţionale, drept internaţional şi diplomaţie parlamentară, luni, 4 aprilie, începând cu ora 14.30, în Aula Facultăţii de Studii Europene din cadrul UBB (str. Em. de Martonne, nr.1).

Dr. Milan Brglez este titular de curs de Relații diplomatice și consulare, Teoria Relațiilor Internaționale, Subiecte selectate de drept internațional, Subiecte selectate de Drept diplomatic, precum și protecția europeană a drepturilor omului. Din 2008 până la alegerea în cadrul Adunării Naționale Slovene (iulie 2014), el a fost, de asemenea, șeful Catedrei de Relații Internaționale la Facultatea de Științe Sociale (Universitatea din Ljubljana).

Manifestarea se încadrează în seria de acţiuni de diplomaţie parlamentară, derulate în perioada 4-6 aprilie, în virtutea bunelor relaţii care s-au dezvoltat de-a lungul timpului între România şi Republica Slovenia.Lasă un răspuns

Site creat de