Timp liber, Important

Prima expoziție caritabilă cu NFT-uri pe pânză din Europa expusă la Iulius Mall Cluj

Prima expoziție caritabilă cu NFT-uri pe pânză din Europa expusă la Iulius Mall Cluj

Prima expoziție caritabilă de NFT-uri pe pânză, din Europa, va avea loc în Atrium, iar pe ponton, gurmanzii se pot delecta cu fructe de mare, la Festivalul Mediteraneean.

În perioada 6 – 8 mai 2022, clujenii vor putea să admire o expoziție de artă virtuală pe pânză, prima din Europa, care aduce lumea digitală în palpabil, creând, astfel, o legătură între valorile trecutului și viitorului.

NFT-urile expuse fac parte din viitoarea colecție a MADZ Alpacas, alături de unele colecții de succes din spațiul Elrond, unul dintre cele mai de succes proiecte financiare românești.

Intrarea este gratuită, iar începând cu 11 mai, colecția va fi scoasă spre vânzare, o parte din bani fiind ulterior donați pentru reîmpădurirea Munților Carpați. În același timp, curioșii vor putea să afle mai multe despre Crypto, Blockchain, NFT, Mint și Staking.

Scoici la tigaie, calamar pane sau creveți la grătar, tu ce alegi?

Târgul mediteraneean aduce pe pontonul din Iulius Parc o varietate de bunătăți cu fructe de mare. Paella, caracatiță, rapane, biban roșu, dar și multe alte preparate vor putea fi savurate la târg, în perioada 6 – 8 mai.

După fiecare masă copioasă, un desert este binevenit. Dulciurile turcești, precum delicioasa baclava, înghețata dondurma sau güllaçul, nu vor lipsi de pe mesele pline cu delicii.Lasă un răspuns

Site creat de