Important, Timp liber

Primii artişti anunţaţi la MOX 2018

MOX 2018

Organizatorii Music Outdoor eXperience (MOX) au anunţat primii artişti care vor urca pe scena la ediţia din 2018.

Golan, Mad Liquid, Dodo, DJ Ethylen, Zo, Massive Fluo, Rev, Eye Scream, Alex One, N.Ser, Aeminium şi Cosmostone vor mixa în perioada 12 – 15 iulie pe platoul de la Valea Drăganului. Echipa MOX a transmis că în perioada următoare va fi anunţat un alt val de artişti.

6500 de oameni la MOX 2017. Au fost prezenţi şi festivalieri din Indonezia, Portugalia, Germania, Anglia, Belgia și Ungaria (VIDEO/FOTO)

Music Outdoor Experience sau MOX este primul festival cu obiectiv turistic din România care odată la 3-4 ani își schimbă locația pentru a promova diferite zone montane din județul Cluj. Evenimentul este descris de către organizatori ca o excursie cu cortul la munte cu peste 2.000 de prieteni, promovând natura, aerul curat, socializarea, relațiile, mișcarea, creativitatea, relaxarea și deconectarea de urban.

Noi privim MOX-ul ca o excursie la munte cu cortul cu peste 2.000 de prieteni. Poate pare exagerat ”2.000 de prieteni”, dar nu e. Cei care vin aici înțeleg perfect la ce ne referim. Participanții sunt foarte prietenoși și deschiși să cunoască lume nouă, să își facă prieteni noi, să stea la povești noaptea la focul de tabără, să împartă o pâine cu slănină picurată, să danseze în pădure, să își creeze amintiri noi și să se bucure de fiecare moment.” a transmis Marius Bugeac, organizator MOX.


Music Outdoor eXperience (MOX) va avea loc în perioada 12 -15 iulie 2018Lasă un răspuns

Site creat de