De Vazut, Important

Produse pe bază de cânepă acum şi în magazine din Cluj-Napoca

hemworld annabis

În articolul anterior (vezi aici) am discutat despre HempWorld, primul magazin online din Cluj care comercializează produse care au ca ingredient principal Cannabis Sativa (Cânepa).

Proprietățile terapeutice ale acestei plante o fac ideală pentru utilizarea în îngrijirea corporală, a tenului și chiar ca supliment nutritiv. Annabis este rezultatul multor ani de cercetare și studiu activ al efectelor benefice oferite de Cannabis Sativa asupra sănătății.

Brand-ul și-a creat renume atât în Cehia – țara de origine – cât și în lume , având succes în peste 20 de țări.

Annabis este singura companie din UE care deţine în acelaşi timp licenţa pentru 4 tipuri de produse din cânepă: suplimente nutritive, produse cosmetice, preparate pe bază de reţeta medicală şi alimente.

Annabis Logo Cross Annabis EXP

Specializarea, profesionalismul și orientarea continuă către clienți au permis companiei să aibă o dezvoltare dinamică și să își obțină locul între liderii pieței de profil.

În Cluj-Napoca puteţi întreba despre Annabis și în următoarele locaţii:

  • Farmaciile Ducfarm
  • Elmafarm (în Iulius Mall)
  • Casa Bio
  • Magic Natura
  • Natura Life (vis-a-vis de Sora)
  • Remedium Farm

Descoperă, fără prejudecăţi, produse sigure, naturale, care conţin 62 de plante diferite şi sunt potrivite pentru toate vârstele.

Trecerea la produse din cânepă poate să nu rezolve toate problemele lumii, dar este un început. Cânepa are potențialul de a lăsa o planetă mai curată și mai ecologică pentru generațiile viitoare.2 Comments

  1. In legea romaneasca, cuvantul Canabis face ca ofiterii antidrog sa fie atenti la orice produs, cu tulpina sau din seminte…..

  2. Si ofiterii antidrog pot utiliza cu succesaceste produse,ele sunt din Cannabis Sativa,varietatea care nu contine Thc.
    In legea romaneasca canepa fara thc este permisa inclusiv pentru cultivare.

Lasă un răspuns

Site creat de