Din Oras

Prognoza meteo | Cum va fi vremea de Paşte

ce poti sa faci cu 10 lei in cluj-napoca

Meteorologii au anunţat prognoza meteo pentru săptămâna aceasta, cu temperaturi care variază. Vremea de Paşte se anunţă cu maxime de vara, dar şi cu zile mai răcoroase, potrivit ANM.

Cu toate că valorile termice vor continua să crească şi vor aduce timp frumos în majoritatea zonelor, la sfârşit de săptămână, în perioada Paştelui, pot să apară precipitaţii, temperaturile fiind normale.

În Vinerea Mare, temperaturile minime se vor situa între 6 grade pe timp de noapte şi 16 grade pe timp de zi. De asemenea, în Dobrogea mediile acestei zile vor scădea cu 2 grade, între 4 grade, noaptea, respectiv 14 grade ziua.

Sâmbătă, temperaturile medii pe timp de zi vor creşte cu un grad, două, faţă de ziua anterioară, rămânând constante în Transilvania şi Dobrogea.

Duminică, pe data de 8 aprilie, când se sărbătoreşte Paştele Ortodox, vremea va fi foarte caldă, în majoritatea regiunilor României. Maximă zilei va fi de 24 de grade Celsius.

Ana și Gheorghe Rubanei, meșteri populari din Bucovina, dezvăluie la Cluj secretele incondeierii ouălor (FOTO)Lasă un răspuns

Site creat de