Important, Timp liber

Program Zilele Clujului 2024: Peste 100 de activități în peste 40 de locuri din oraș

Program Zilele Clujului

Program Zilele Clujului 2024: Peste 100 de activități în peste 40 de locuri din oraș

Cluj-Napoca se pregătește de sărbătoarea întregii comunității – Zilele Clujului, ediția a 12-a, care se va desfășura în perioada 30 mai – 2 iunie.

Ca în fiecare an, la finalul lunii mai sărbătorim împreună orașul nostru, cu evenimente pentru clujenii de toate vârstele și activități pentru întreaga familie.

Anul acesta vor fi peste 40 locuri cu evenimente și activități în oraș, timp de 4 zile în perioada 30 mai – 2 iunie.

Program Zilele Clujului 2024:

Joi, 30 mai

 • Concerte în Piața Unirii: Iuliana Beregoi, Cargo, Irina Rimes
 • Spectacol de drone, lasere și video mapping la ora 21:45
 • Strada Mihail Kogălniceanu: Festivalul Gastronomic Internațional, momente artistice și concerte.
 • Strada Universității: Spațiu al artei și muzicii cu multe momente speciale.

Vineri, 31 mai

 • Piața Unirii: „Copiii Europei” – Elevii școlilor clujene cântă împreună la ora 17:00.
 • Seară de teatru: „Sânziana și Pepelea” de Vasile Alecsandri, începând cu ora 20:30.
 • Strada Mihail Kogălniceanu: Festivalul Multiculturalității – Ethnicity.

Sâmbătă, 1 iunie

 • Parada Zilelor Clujului de la ora 11:00.
 • Seară de muzică clasică de la ora 19:00 în Piața Unirii
 • Strada Iuliu Maniu: Midnight Snack ora 20.00
 • Parcul Central, Piața Muzeului și alte parcuri: Activități și ateliere pentru întreaga familie.

Duminică, 2 iunie

 • Crosul Universităților Clujene, ora 9.30, Piața Unirii.
 • Regalul Folcloric, începând cu ora 12:30.

Vor avea loc activități pentru familie la Baza sportivă Gheorgheni și Baza sportivă „La terenuri” și activități cultural-artistice la Centrul de Tineret, Turnul Pompierilor, Turnul Croitorilor.

Parcul Central va găzdui Festivalul de vin, Târgul Meșterilor Populari, Tabăra Nomadă, Zona de aventură, zeci de ateliere.

În Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar pe strada Potaissa tabere istorice îndrăgite an de an de copii.

Malurile Someșului și plaja urbană vor găzdui și ele activități, într-un cadru de vacanță.

Program Zilele Clujului 2024: Unde poţi vedea lista întreagă a evenimentelor

Întreg programul, informații suplimentare și detalii despre toate evenimentele regăsiți pe canalele de social media Zilele Clujului și website-ul zileleclujului.ro/2024.

Anul acesta sărbătorim comunitatea clujeană timp de 4 zile cu peste 100 de activități în peste 40 de locuri din oraș. Zilele Clujului încep joi, 30 mai, cu o seară dedicată clujenilor de toate vârstele. În centrul orașului, în Piața Unirii, vor concerta Iuliana Beregoi, Cargo și Irina Rimes. La 21:45 va avea loc un spectacol de drone, lasere și proiecție video mapping. Pe strada Mihail Kogălniceanu vă așteaptă Festivalul Gastronomic Internațional, momente artistice și concerte, iar strada Universității va fi un spațiu al artei și al muzicii cu multe momente speciale.

Vineri, elevii școlilor clujene vor cânta din nou împreună în cadrul evenimentului „Copiii Europei” de la ora 17:00 în Piața Unirii. Începând cu ora 20:30 vom avea o seară dedicată artei dramatice, unde actorii Teatrului Național Cluj-Napoca vor pune în scenă spectacolul „Sânziana și Pepelea” de Vasile Alecsandri. Pe strada Mihail Kogălniceanu începe Festivalul Multiculturalității – Ethnicity, un spațiu ideal pentru consolidarea relațiilor dintre multiplele culturi ale comunității noastre.

Sâmbătă, 1 iunie, sărbătorim împreună Ziua copilului. De la ora 11:00 va avea loc Parada Zilelor Clujului, după care continuăm cu seara de muzică clasică, de la ora 19:00, în Piața Unirii. Pe strada Iuliu Maniu va avea loc Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central continuă, la fel și concertele din Piața Muzeului. În parcurile Armătura, Feroviarilor, Grigore Alexandru, 14 iulie precum și în cele două baze sportive din oraș vor avea loc ateliere științifice, jocuri sportive, spectacole pentru cei mici și multe alte activități pentru întreaga familie.

Duminică are loc Crosul Universităților Clujene, iar începând cu ora 12:30 Regalul Folcloric. Ateliere pentru întreaga familie vor avea loc în Baza sportivă Gheorgheni și Baza sportivă „La terenuri”, iar activitățile cultural-artistice continuă la Centrul de Tineret, Turnul Pompierilor și la Turnul Croitorilor, în timp ce distracția și relaxarea cuprinde tot orașul, în cadrul activităților pregătite.

În Parcul Central vă așteaptă Festivalul de vin, zona de concerte, Târgul Meșterilor Populari, Tabăra Nomadă, Zona de aventură alături de zeci de ateliere și activități pentru întreaga familie. în Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică. Malurile Someșului și plaja urbană vă invită la relaxare într-un cadru de vacanță. Ca de-obicei, fiecare va avea parte de relaxare și distracție la Zilele Clujului!
Lasă un răspuns

Site creat de