Studentie

Programul postuniversitar în Achiziții Publice, Concesiuni, Parteneriat Public Privat – lansat la FSPAC

Jurnalism

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca lansează vineri, 24 februarie, la ora 15.00, în Sala T1 din clădirea FSPAC 2 (str. Minerilor, nr.85), programul postuniversitar de Achiziții Publice, Concesiuni, Parteneriat Public Privat.

Programul este lansat de Centrul de Studii privind Buna Guvernare din cadrul FSPAC, în parteneriat cu Agenția Națională a Achizițiilor Publice, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, Departamentul de Luptă Anti Fraudă, Freedom House Romania și Expert Forum.

Programul va cuprinde cursuri susţinute de experți în achiziții publice din mediul universitar, de practicieni în domeniul achizițiilor publice din cadrul Agenției Naționale a Achizițiilor Publice, al Departamentului de Luptă Antifraudă, al Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, precum și de judecători de contencios administrativ, avocați specializați în achiziții publice, cu vastă experiență în domeniu, învitați de marcă din domeniul dreptului achizițiilor publice din țară și străinătate.

Cursanții vor avea acces la studii de caz și articole în domeniul achizițiilor publice și domenii conexe.

La deschiderea oficială a programului vor participa președintele Agenției Naționale a Achizițiilor Publice – Bogdan Pușcaș, reprezentantul Serviciului Reglementare al ANAP – Eduard Badea, președintele Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor – Silviu Popa, prorectorul UBB – prof. univ. dr. Dan Lazăr, decanul FSPAC – prof. univ. dr. Călin Emilian Hințea și directorul programului postuniversitar – prof. univ. dr. Dacian C. Dragoș.

 Lasă un răspuns

Site creat de