Din Oras, Important

Protest la Cluj-Napoca: „Oprea este cercetat, vrem să fie judecat!”

protest cluj

ACTUALIZARE: Clujenii au ieşit în stradă! Se scandează: „Laura, fii tare/Vrem deratizare” şi „DNA/Nu te Oprea” (FOTO)Se anunţă protest la Cluj-Napoca. După ce senatorii României au făcut scut în jurul lui Gabriel Oprea și au decis luni prin vot secret împotriva începerii urmăririi penale în cazul acestuia, sute de persoane şi-au anunţat prezenta la un protest organizat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Manifestarea va avea loc mâine, 22 septembrie, de la ora 18.

Evenimentul creat pe Facebook il gasiti aici.

Ieșim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi și nu-și mai pot cere singuri dreptatea.

Polițistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, în timp ce escorta una din numeroasele coloane oficiale ale fostului ministru de interne. Un om a murit, Oprea a scăpt: cel identificat de procurori că vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în fața justiției.

DNA a cerut aviz de începere a urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină, sub acuzaţia de omor din culpă.

Senatorii au făcut însă scut în jurul colegului lor și au decis luni prin vot secret împotriva începerii urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea.

Vi s-a făcut puțin greață după votul de luni din senat?

Cluj-Napoca: Ne vedem joi la ora începând cu ora 18 în Piața Unirii” se arată într-un eveniment creat pe Facebook.foto: arhiva Andrei Dascalescu


5 Comments

  1. De cine sa fie judecat? De DNA care nu a respectat dreptul la aparare al d-nei Olguta Vasilescu? De DNA care face atatea abuzuri? Dar ce-ar fi sa protestam impotriva ABUZURILOR DNA si PENTRU bunul mers al Justitiei. Daca Justitia ar functiona in tara asta, DNA nu ar mai face abuzuri si ar putea sa-si vada de lupta impotriva coruptiei. Haideti sa nu mai punem carul inaintea boilor! Mai intai sa se stabileasca cine a dispus ca tanarul politist sa fie prezent cu motocicleta pe vremea care nu permitea acest lucru, cine a lasat groapa nesemnalizata corespunzator si pe urma sa ne uitam cum putea Oprea sa ucida din culpa de pe bancheta din spate, ok? A nu se intelege sa nu fie judecati vinovatii. La d-na Rarinca ati iesit in aparare? Dar pt. condamnarea lui Mircea Basescu care a luat morman si inca nu se cauta urma banilor? Pt. astea ar trebui sa iesiti in strada, sa manifestati pt. o Justitie dreapta, nu pt. razbunari politice!

Lasă un răspuns

Site creat de