Important, Studentie

RIUF YouForum, conferinta de orientare si dezvoltare in cariera pentru elevi si studenti, va avea loc pe 21 martie la Cluj

riuf cluj 2017 targ

Pe 21 martie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca are loc o noua editie RIUF,  cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei, ce propune vizitatorilor peste 6.000 de programe de studiu la nivel de licenta, masterat, MBA si doctorat de la peste 10 universitati de top din intreaga lume. Editia aniversara RIUF aduce si o noua editie a conferintei RIUF YouForum, eveniment de orientare si dezvoltare in cariera pentru elevi si studenti.

Colectioneaza experiente si transforma-le in oportunitati

Prima editie RIUF YouForum din Cluj-Napoca urmareste educatia de calitate, alegerea unui domeniu potrivit pentru viitorii studenti si masteranti. Aici vizitatorii pot afla mai multe si despre oportunitatile care se ivesc in timpul studentiei, ajutandu-i la dezvoltarea personala si profesionala. RIUF YouForum propune sesiuni de discutii si ateliere practice cu oameni din echipele unora dintre cele mai apreciate branduri din Cluj-Napoca, dar si o serie de prezentari ale universitatilor si institutiilor prezente la targ.

Povesti de succes cu Iulian Padurariu, Bogdan Bob Radulescu, Bogdan Pandea si Andrei Tiganas

RIUF YouForumInvitatii sesiunilor de discutii urmaresc sa ofere exemple personale prin care sa motiveze tinerii in viitoarele lor alegeri educationale si profesionale. Iulian Padurariu (Pony Car Sharing) Bogdan Bog Radulescu (actor Epic Show), Andrei Tiganas (presedinte IAA Young Professionals), Bogdan Pandea (antreprenor Captain Bean) sunt doar o parte din cei peste 20 de speakeri prezenti la prima editie RIUF YouForum Cluj-Napoca, care vor trata subiecte precum „Cum sa alegi facultatea care ti se potriveste”, „Colectioneaza experiente si transforma-le in oportunitati”, „Fa-ti businessul tau si fii propriul tau angajat”.

Atelierele practice vor pune accent pe teme de mare interes in randul tinerilor, „Cum sa iti construiesti un CV creativ?”, „Play your own game”, „Invata sa (te) vinzi folosind cele mai potrivite cuvinte”, urmarind sa ofere tinerilor un cadru ideal pentru a descoperi lucruri utile pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Cei interesati pot afla mai multe informatii pe www.riuf.ro, cel mai mare targ international de universitati avand loc pe 21 martie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din tara sau din strainatate. Pe toata durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuita si pot participa la RIUF YouForum, unde vor avea ocazia sa cunoasca oamenii din echipele unora dintre cele mai apreciate branduri din Cluj-Napoca.

Editia de primavara RIUF-The Romanian International University Fair are loc si in Bucuresti pe 18-19 martie, la Sala Palatului si in Brasov pe 23 martie, la Hotel Aro Palace.Lasă un răspuns

Site creat de