Liceu, Studentie

Școala de Sănătate Publică Cluj organizează concurs de admitere pentru Junior Summer University  

Școala de Sănătate Publică Cluj

 

Școala de Sănătate Publică Cluj, specializare a facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB, organizează în perioada 21 iulie – 4 august 2016, un concurs de admitere pentru elevii de clasa a XI–a participanți în cadrul Școlii de Vară “Junior Summer University”.

Detaliile și regulile concursului urmează să fie dezvăluite de către organizatori în cadrul școlii de vară. La finalul concursului, primii cinci cei mai bine clasați elevi vor fi admiși automat la Școala de Sănătate Publică Cluj cu media 10, pe locuri bugetate.

Ne bucurăm foarte mult că am reușit să consolidăm un parteneriat cu Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, mai ales prin intermediul unui proiect atât de important precum este Junior Summer University. Considerăm că astfel de concursuri nu ar trebui să existe numai la universitatea noastră cât și în alte universități din Cluj-Napoca sau din România. Sperăm ca elevii să fie receptivi la oportunitatea de a participa la un concurs de admitere prin intermediul acestui proiect, sperând totodată că vor găsi ambiția și curajul de a duce până la capăt toate probele impuse de către noi”, a declarat prof.univ.dr. Răzvan Cherecheș, directorul executiv al School of Public Health.

Junior Summer University este un proiect cu scop educațional, destinat elevilor absolvenți ai clasei a XI-a, implementat pentru prima dată în Europa de Est de către Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB). Acesta se desfășoară pe parcursul a două săptămâni, timp în care participanții simulează viața de student și au ocazia de a cunoaște fiecare dintre cele 21 de facultăți ale UBB. OSUBB este singura organizație studențească din Universitate care are contact cu studenții din toate facultățile UBB. Aceasta are ca scop reprezentarea studenților prin apărarea drepturilor și intereselor acestora, stimularea participării lor la procesul educațional și implicarea în viața social-culturală din Universitate.Lasă un răspuns

Site creat de