Studentie, Important

Societatea Studenților Europeniști din Cluj organizează „Săptămâna Bobocului”

Societatea Studenților Europeniști din Cluj organizează "Săptămâna Bobocului"

Săptămâna Bobocului este săptămâna dedicată studenților din primul an de facultate. De-a lungul săptămânii, vor exista o serie de activități speciale cu scopul de cunoaștere, acomodare și descoperire a orașului.

Săptămâna Bobocului, organizată de Societatea Studenților Europeniști din Cluj-Napoca, este unul dintre evenimentele care se desfășoară anual și vine în ajutorul bobocilor în căutare de prieteni și de ajutor cu privire la activitățile didactice sau cu acomodarea în noul oraș.

Activitățile din cadrul Săptămânii Bobocului sunt următoarele:

  • Luni, 02.10 – Turul Sălilor Facultății de Studii Europene
  • Marți, 03.10 – Discover Cluj
  • Miercuri, 04.10 – How to FSE
  • Joi, 05.10 – Bikers vs. Surfers party
  • Vineri, 06.10 – Sesiune de combaterea discriminării în mediul universitar

Scopul proiectului este de a veni în ajutorul noilor studenți care tocmai au pășit în mediul universitar și de acomodare a acestora în noul oraș. Astfel, prin participarea la activitățile din cadrul Săptămânii bobocului, aceștia își vor cunoaște facultatea, colegii, și se vor familiariza cu mediul universitar.

Prin intermediul activităților desfășurate pe parcursul Săptămânii bobocului, studenții vor avea posibilitatea de a participa la mai multe activități cu scopul de acomodare, dar și de a aclimatizare în mediul universitar împreună cu noii lor colegi.

Activitățile se concentrează pe descoperirea împreună a magiei Clujului și a vieții de student. Printre aceste activități se regăsesc Turul Sălilor Facultății de Studii Europene, Discover Cluj, sesiune de combaterea discriminării în mediul universitar, dar și un party pentru a începe noul an în stil mare.

Perioada desfășurării Săptămânii Bobocului începe din 2 octombrie și va continua până pe 6 octombrie 2023. Cei interesaţi sunt încurajați să urmărească atât paginile de social media ale SSE unde pot găsi informațiile necesare pentru fiecare activitate în parte, cât și pe site-ul www.sse.ro.Lasă un răspuns

Site creat de