Timp liber, Important

Spectacolul de balet Romeo și Julieta pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Opera Cluj

Opera Națională Română Cluj-Napoca are plăcerea de a prezenta vineri, 3 martie 2023, PREMIERA spectacolului de balet Romeo și Julieta de Serghei Prokofiev.

Cea mai faimoasă poveste de dragoste, în cea mai nouă producție a Operei clujene, reunește o echipă extraordinară de realizatori, alături de o distribuție de excepție, în coregrafia Valentinei Turcu și sub bagheta dirijorului invitat Cristian Spătaru.

Pentru realizarea acestui spectacol, Opera Națională Română Cluj-Napoca a reunit o echipă extraordinară, din care fac parte  Cristian Spătaru – Dirijor (invitat), Valentina Turcu -Regie și Coregrafie  (invitată), Marko Japelj -Scenografie (invitat), Leo Kulaš -Design Costume (invitat), iar distribuția titrează în roluri principale soliștii de balet: Ionuț Diniță (invitat) în rolul Romeo și Andreea Jura în rolul Julieta, alături de Ansamblul de Balet și Orchestra Operei Naționale Române Cluj-Napoca. 

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro și de la Agenția de Bilete a Operei, de luni până vineri în intervalele orare 11:00 – 13:00, respectiv 14:00 – 17:00.Lasă un răspuns

Site creat de