Timp liber

Opera Cluj

Opera Cluj

Opera Cluj este una dintre instituțiile de cultură de prestigiu din România, oferind spectacole de operă, balet și muzică clasică de cea mai înaltă calitate. Situată în inima orașului Cluj-Napoca, Opera Națională Română din Cluj-Napoca a devenit rapid un simbol al culturii și artei din regiune.

Fondată în anul 1948, Opera Națională Română din Cluj-Napoca a avut o istorie plină de succese și a crescut constant, devenind una dintre cele mai importante instituții de acest gen din România. În prezent, Opera din Cluj-Napoca are o echipă de peste 200 de artiști talentați, printre care se numără cântăreți de operă, balerini și muzicieni clasici.

Programul oferă o varietate de spectacole de operă, balet și muzică clasică, precum și concerte de muzică contemporană și evenimente speciale. Toate acestea sunt susținute într-o sală de spectacol modernă și bine echipată, care poate găzdui aproape 1.000 de spectatori.

De-a lungul anilor, instituția de cultură a găzduit numeroase spectacole de opera, balet și muzică clasică de renume, atrăgând un public numeros și divers. Dacă sunteți în Cluj-Napoca sau în apropiere și doriți să asistați la un spectacol de opera, balet sau muzică clasică de cea mai înaltă calitate, nu ezitați să verificați programul Operei din Cluj.

Puteți găsi mai multe informații și rezerva bilete pe site-ul oficial al instituției, la adresa www.operacluj.ro.

Adresa: Piața Ștefan cel Mare 2-4, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 597 175Site creat de