Timp liber, Important

Stand-up, teatru, filme de comedie și multe surprize la cea de-a noua ediție Comedy Cluj

Stand-up, teatru, filme de comedie și multe surprize la cea de-a noua ediție Comedy Cluj

În perioada 12-21 octombrie, clujenii sunt provocați să descopere comedia la o nouă ediție Comedy Cluj.

După o pauză de un an, festivalul revine la Cluj-Napoca cu o abordare diferită, care urmărește să ajute publicul să experimenteze și alte moduri de manifestare ale comediei.

10 zile de proiecții de filme, teatru, show-uri de improvizație și stand-up în 4 locații din Cluj-Napoca

Timp de 10 zile, Comedy Cluj pune la dispoziția publicului proiecții de scurt și lungmetraj din peste 25 de țări, piese de teatru, show-uri de improvizație, spectacole de stand-up din România și UK, slam poetry sau open mic.

Printre spectacolele de stand-up, Comedy Cluj propune publicului Ceva Mărunt cu Sorin Pârcălab, Toma Alexandru, Sergiu Floroaia și Cristi Popesco, Radu Isac & Sașa, David Whitney & Mike Shepherd (UK), Radu Isac & Friends (Alsdair Beckett, Barry Ferns, Harriet Kemsley).

ceva marunt la comedy cluj

În ceea ce privește teatrul, opțiunile sunt diverse și implică atât spectacole ale unor instituții precum Teatrul Național Cluj cu spectacolul Cutia Pandorei de Katalin Thuróczy, regia Andrei Măjeri, cu Miriam Cuibus și Cătălin Codreanu, Teatrul Act București cu spectacolul Constelații de Nick Payne, regia Radu Iacoban, cu Ana Ularu și Radu Iacoban,.

Teatrul de Păpuși „Puck” cu spectacolul Punguța cu doi bani regia Decebal Marin, cât și producții independente: spectacolul Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare după Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield, regia Eugen Gyemant, cu Dan Rădulescu, Andrei Seușan, Ionuț Grama.

Spectacolul Terapie în trei regia Radu Gabriel, cu Luminița Bucur, Maria Radu și Oleg Apostol și producția companiei independente Create. Act. Enjoy din Cluj-Napoca Eat me dramaturgia Alexandra Felseghi, regia Adina Lazăr, cu Irina-Maria Barbir, Diana Buluga, Emanuel Cifor, Sergiu Diță.

teatru eat me la comedy cluj

Secțiunea dedicată teatrului va fi completată cu spectacole de improvizație susținute de IMPROVertiții și Just Push Play.

Workshop de scriere creativă umoristică susținut de Times New Roman

Mai mult decât atât, clujenii vor putea participa și la concursuri de internet culture și workshop-uri de educație media sau benzi desenate. Cei care doresc să învețe mai multe despre tehnici de scriere creativă umoristică, vor putea participa la workshop-ul susținut de Călin Petrar, unul dintre membrii fondatori ai Times New Roman, cel mai cunoscut și accesat site de satiră și umor din România.

Evenimentele se vor desfășura în cele 4 locații ale festivalului, Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria, Cinema Dacia și Urania Palace, iar biletele vor putea fi achiziționate atât online, cât și la locațiile evenimentelor. Biletele se pot achiziționa accesând website-ul evenimentului: www.comedycluj.ro/bilete

***

Comedy Cluj este organizat de Asociația Creative Ways și Lagom Agency.

Festivalul Comedy Cluj revine după un an de pauză | Noutăţile din 2018Lasă un răspuns

Site creat de