Studentie, Important, Liceu

StartUp Day, evenimentul care aduce față în față antreprenorii și tinerii interesați de mediul business, ajunge în weekend în Cluj-Napoca

start up day cluj

Pe 11 februarie, EA-The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România ajunge în Cluj-Napoca cu StartUp Day – seria de evenimente de antreprenoriat dedicată studenților și elevilor de liceu.

Eveniment unic în Cluj-Napoca, StartUp Day provoacă cei mai apreciați antreprenori din Cluj-Napoca să spună povestea din spatele propriului business elevilor de liceu și studenților interesați de mediul business.

Antreprenoriat în industrii creative, HoReCa și IT

Tinerii au la dispoziție o zi în care pot vizita 3 dintre cele mai apreciate business-uri din orașul lor, participând mai apoi la un workshop de antreprenoriat alături de echipa EA-The Entrepreneurship Academy.

Răzvan Luca și Alexandra Mihali invită participanții în universul ZAIN, comunitatea ce pune la dispoziția creativilor un spațiu de coworking, o școală alternativă de design, un accelerator pentru antreprenori și un festival de design, singurul de acest tip din România.

Imediat după, participanții se îndreaptă spre Captain Bean, una dintre cele mai apreciate cafenele din oraș, acolo unde îl vor cunoaște pe Bogdan Pandea, cel care pus antreprenoriatul pe două roți în Cluj-Napoca. Servirea cafelei de pe o bicicletă și filosofia după care se ghidează afacerea „clientul tău, prietenul tău” sunt doar două dintre elementele inedite care au transformat Captain Bean într-unul dintre cele mai îndrăgite branduri clujene.

Ultima vizită propune participanților să descopere ce presupune NTT Data, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii software din țară și să afle detalii din culisele unuia dintre cele mai apreciate business-uri de IT. De asemenea, participanții vor avea ocazia să exploreze “The NTT DATA Tower” în cadrul căreia se regăsesc săli de curs, de conferințe și videoconferințe, de interviuri, o bibliotecă, un etaj fiind dedicat strict zonei de relaxare.

Ce este EA-The Entrepreneurship Academy?

The Entrepreneruship Academy (EA) este mediul în care echipe de studenți învață business creând și operând afaceri reale, asistați de un Team Coach, profesori și experți care provin din mediul de afaceri intern și internațional.

Dezvoltată în România prin Fundația Entreprenation de către Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management și Grupul Educativa, în parteneriat cu Team Academy International și cu mediul de afaceri din România, aceasta este o opțiune puternică de studiu în România pentru tinerii cu ambiție și inițativă.

StartUp Day este un eveniment gratuit pentru elevii de liceu și pentru studenți, iar înscrierile pot fi făcute direct aici.



Lasă un răspuns

Site creat de